Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Звезда пронашла штопера: Родриго Моледо близу црвено-белих

Бројни штопери из Аргентине и Бразила су ове зиме довођени у везу са Црвеном звездом, а сада је у први план избио 28-годишњи Бразилац из Интернасионала, Родриго Модесто да Силва Моледо, који је према писању београдских медија врло близу преласка у редове најтрофејнијег српског клуба.

Клуб је потврдио да је у преговорима са корпулентним дефанзивцем, постигнут је и начелни договор и остало је да се стране договоре око још неких детаља. Родриго Моледо је рођен 27. октобра 1987. године, висок је 188 цм, а највећи део каријере провео је управо у Интернасионалу, чији је члан најпре био од 2010. до 2013. године, када је одиграо 45 лигашких утакмица, постигао два гола, освојио два Гаучо шампионата 2012. и 2013. и трофеј Рекопа Судамерикана 2011. године, да би се у Интернасионал вратио 2015. Играо је и за Бонсукесо, Сао Каетано, Сантос и Унијао Рондополис, да би 2009. године кратко био на позајмици у Одри из Пољске. У Европу се поново отиснуо 2013. године, када је постао члан Металиста из Харкова за суму од око пет милиона евра, али га је повреда колена спречила да остави дубљи траг, па је за две године одиграо само 13 лигашких утакмица и постигао један гол.

Сада је јасно да су све приче око осталих играча који су се помињали као појачања у последњој линији биле само вешт дриблинг Звездине управе, која је за то време радила на доласку играча који је у блиској прошлости, 2013. године позван и у репрезентацију Бразила.

Родриго Моледо би већ за викенд могао да потпише уговор са Звездом, а очекује се да то у најскорије време учине Давид Бабунски и Дамијан Ле Талек, чији је менаџер јуче у Београду био на састанку и уговарао неке од последњих ставки за потпис француског интернационалца.

Бразилски дефанзивац поред висине, снаге, изражене скочности поседује и завидну брзину. Игра главом, брзе реакције и чисти клизећи стартови су му јаки адути, а шеф стручног штаба, спортски и генерални директор Црвене звезде у више наврата су се уверили у његове квалитете, тако да је све рађено плански и концизно, да би се пронашао фудбалер који задовољава високе критеријуме за напад на Лигу шампиона.

Повезане вести

9 comments

Milovannn јан 22, 2016 at 18:36

1. Za smesne pare odlican,perfektan i moze da se zaradi na njemu.
Gualberto Luís da Silva Júnior 650,000 e
Odlican u skok igri,dobro prati loptu i igraca kome je lopta upucena,brz stoper dobar za presing igru ima dug korak i okretan je,spretan,dobro stoji na terenu lepo se krece,pozicioniran super,podjednako dobar sto je retkost i na zemlji i u vazduhu
dobro cita igru pogledajte snimak do kraja.
Podseca na Luisa Perea iz Atletiko Madrida bukvalno isti.
https://www.youtube.com/watch?v=YEBBzKZ6nZk

2. Rodrigo Junior Paula Silva Digao
https://www.youtube.com/watch?v=5LJ_JAcgdkA
Isto dobar samo ne znam za platu i do dal bi dosao,
posto se ovi arapi gadjaju sa parama tamo.
Ovaj je mozda i bolji od prvog navedenog 😀

Reply
MILAN KG јан 22, 2016 at 17:35

Ja licno ne volim te brazilske stopere nekako su mi nepouzdani ja na primer ne mogu da shvatim da za Davida luiza da neko 60 miliona covek je prosecan stoper ne mislim da uporedujem nego samo kazem. ja ne volim te latino defanzivce moze bekovi veznjaci spicevi a stoperi po meni ne.

Reply
Asko zvezdaš јан 22, 2016 at 16:41

Daj ljudi ne pričajte da dolazi ovaj brazilac kad od toga nema ništa i ti administrator ne bih trebao da pišeš ovakve informacije ipak si ti administrator velikog sajta i trebao bih da pišeš proverene informacije, ovaj igrač ide u Panatinaikos.

Reply
Estrella Roja јан 22, 2016 at 16:28

Ako je verovati „pouzdanom“ mozzartu, Moledo je novi igrač Panatinaikosa. Ako mogu da iznesem lično zapažanje, iskreno mi je drago što neće igrati za Zvezdu. To je igrač čija je karijera u strmoglavom padu, imao je povrede i nije baš u godinama kada može da pruži maksimum( 29 godina) posle dve godine stagnacije. Treba se usredsrediti na Renana i pristati na njegove uslove. To je igrač u usponu i bio bi kapitalac, sa Vuletom bi činili pravi bedem. Ako ode Vule, mislim da treba dati šansu nekom mlađem igraču, nikako Lukoviću i Pavićeviću osim kao izmene, uz kvalitetnog stranca podrazumeva se. I možda je ovo nauk za buduće, Terziću i ostali držite jezik za zubima pre nego što ozvaničite neki transfer.

Reply
MILAN KG јан 22, 2016 at 17:38

Stvarno mnogo Curimo ili je terza napravio laznjak, kazu da ovi sa rsb imaju svoje insajdere u klubu u cinjem je interesu da se objavljuju te informacije u Zvezdinom sigurno nisu.

Reply
Jovan јан 22, 2016 at 13:43

Ne razumem zasto toliko insistiraju na jos jednom stoperu, onda Vule ispada iz startne postavea realno i Vule je dobar i mlad i talentovan. Jos ce on dosta da napreduje tokom narednih 6 meseci i moze da bude spreman za LS. Da ga motivisu jos malo vecom platom i to je to i na Vuletu bi kasnije mogli sigurno da uzmu 4-5 miliona ako bi usli u Ligu Evrope ili Ligu Sampiona a na istrosenom Brazilcu koji je na kraju karijere tesko…

Reply
ivanovic stefan јан 22, 2016 at 11:53

taman trojka da dodje u paketu sta ovaj la talek i babunski razvlace ko da su messi i ronaldo

Reply
Grga јан 22, 2016 at 15:37

Rekao bih da čekaju da legne lova od Liverpula ill Makabija, a možda i nije to u pitanju.

Reply

Leave a Comment