Moja Crvena Zvezda
Куп СрбијеФудбал

Ковачевић: „Сад је Кула приоритет“

Након тешко извојеване победе против екипе Младости, и капитен Ненад Ковачевић је сумирао своје утиске.

„Још једном се показало да нема противника кога можете победити лако. Ми смо стварно схватили ову утакмицу озбиљно. Имали смо пробем да дођемо до гола, да пробијемо тај бункер. Нисмо искористили шансе које смо имали у почетку, да јесмо утакмица би била лакша. Овако, и противник је добио крила након наших промашаја. На сву срећу, дали смо голове, Борхин је био прави евро-гол, у последњем минуту. Задовљан сам јер смо прошли даље“, каже Ковачевић, и додаје да је ово само једна у низу битних утакмица које очекују Црвену звезду.

„Победа је јако важна, а ова недеља нам је најбитнија, о томе смо веч причали. Победили смо Борац и Младост, и остаје нам да крунишемо ову недељу са добром игром и победом у Кули. То нам је приоритет, и одмах се окрећемо ка Кули“, истиче Ковачевић.

Повезане вести

5 comments

Mimi сеп 22, 2011 at 14:23

ne razumem zasto stalno kritikujete Kovacevica kad se pojavila ves da se on vraca u Zvezdu svi su tad pricali,svaka cast,daj boze da dodje,jedan je Nenad kapiten…a sad ga svi pljujete…mi odavno nismo imali takvog igraca koji ce da izgine na terenu…a to sto koci igru on je takav tip igraca,on nije brzanjac pa da od njega ocekujemo da ubrza igru,on je tu da preseca protivnicke napade sto i odlicno radi…

Reply
sasa сеп 22, 2011 at 13:20

Pa stvarno kad god on nije na terenu mi igramo mnogo bolje,Dimitrijevica na zadnjeg veznog i nema da brinemo.Neznam dal ste primetili ali svaki sto se vrati u klub nije ni bleda kopija onaoga sto je bio!!!

Reply
Miki сеп 22, 2011 at 11:39

Vidjelo se juce koliko ovaj lik koci igru Zvezde. Ako ga Robi ne stavi u prvih 11 protiv Kule, dobijamo tekmu 100%.

Reply
Ryber Palunko сеп 22, 2011 at 12:57

Ma da, brate, on je sigurno ostavio onog Avramovića samog kod izjednačenja. Hoćete li se malo okaniti Kovačevića? Naš tim ima 5-6 igrača koji vrijede, a večina ljudi ovdje se samo na njega nabaciva kamenjem. Napravićete od Kovačevića novog Isusa.

Reply
Mirijevac сеп 22, 2011 at 08:19

Ajd molim vas pobedite ovu kulu pa da obrisem dupe sa Dzombinom slikom,iako nije tamo ali….

Reply

Leave a Comment