Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Најава: Одбојкаши дочекују Рибницу

Победом у Новом Пазару, црвено-бели су стигли до дванаесте узастопне победе у Лиги, а прилику да наставе серију тријумфа имаће у четвртак против Рибнице.

Краљевчани су годинама стабилан суперлигаш, али им ове сезоне „гори под ногама“. Тренутно се налазе на претпоследњој деветој позицији, која води у плеј-аут. Остварили су скор од четири победе и девет пораза у досадашњем делу шампионата, и имају победу мање од Клека, Радничког и Спартака. Према томе, свака победа до краја регуларног дела сезоне би им била од великог значаја у борби за опстанак у друштву најбољих. Међутим, против наше екипе ће тешко моћи да траже победу, али, их у сваком случају не би требало потценити. Слично размишља и Александар Гмитровић, који је пред овај меч дао изјаву за званични сајт одбојкашког клуба, осврнувши се при томе и на предстојећи Финални турнир Купа Србије:

„Не смемо да дозволимо да се опустимо против Рибнице која уме да буде веома неугодан ривал. Увек идемо на победу, па ће тако бити и у овом мечу. У првом делу сезоне смо славили са 3:0. Не оптерећујемо се превише резултатом, али нам је победа веома битна. Сви спремно дочекујемо Рибницу и радујемо се новом дуелу са њима. Свака утакмица до краја месеца ће бити и провера пред Финални турнир Купа Србије. У полуфиналу се састајемо са Новим Пазаром кога смо у прошлом колу савладали у гостима и надамо се да ће исти исход бити и у Купу. Ако се пласирамо у финале Купа Србије и тамо се састанемо са Војводином, биће то прави спектакл пошто се састају две најбоље екипе у земљи“.

Позивамо још једном све навијаче да дођу на утакмицу одбојкаша, и помогну им да наставе серију победа. За оне који не буду у могућности да прате меч уживо, обезбеђен је директан телевизијски пренос (РТС 2).

Идемо до нове победе!

XIV коло Wiener Städtische Суперлиге Србије:

Црвена звезда – Рибница,

УСЦ „Вождовац“, четвртак, 11. 02. 2016. године, 18h

Повезане вести

1 comment

Ivan феб 10, 2016 at 21:07

Odbojkašima svaka čast, ali neverovatno da ljudi iz kluba poklapaju termine sa Evro Ligom u košarci u Beogradu i ovo nije prvi put! Odbojkaše sam gledao mnogo puta ove sezone, ali košarkaška utakmica je ipak prioritet-obratite malo pažnju u budućnosti s obzirom da pozivate ljude da pomognu, a zakazujete u ovakvim terminima!

Reply

Leave a Comment