Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Нова казна Евролиге за КК

Кошаркашки клуб Црвена звезда Телеком кажњен је новом новчаном казном од 8 хиљада еура због бацања предмета у терен и ометања противничких играча током игре на утакмици 8.кола ТОП 61 фазе Евролиге са Анадолу ЕФЕС-ом у Вршцу.
Како је у образложењу Евролиге навео дисциплински судија те организације „након више прекршаја прошлих и ове сезоне“ који су детаљно и таксативно наведени у опширном образложењу, КК Црвена звезда Телеком кажњава се на по две основе и два члана дисциплинског правилника:

1. Ометање актера утакмице ласером са трибина и
2. бацање предмета у терен током утакмице.

Како је наведено у дисциплинској пријави, први прекршај санкционише се новчаном казном од 5 хиљада еура, а други са 3 хиљаде еура.

КК Црвена звезда Телеком истовремено, од стране дисциплинског судије, упућено је последње упозорење пред потпуну суспензију дворане и новчану казну од чак 30 хиљада евра.

КК Црвена звезда Телеком зато апелује на све своје симпатизере и навијаче, да у наредним утакмицама не бацају никакве предмете на терен, ометају противничке играче ласерима или на било који други начин, јер нашем клубу у супротном прети огромна казна и играње мечева пред празним трибинама.

Истовремено, КК Црвена звезда Телеком саопштава да неће организовано водити навијаче на утакмицу са Фенербахчеом у Истанбулу. Клуб такође саветује све своје симпатизере да не крећу у Истанбул у сопственој режији, посебно након свих дешавања и убиства нашег навијача Марка Ивковића. Клуб саопштава да нема обезбеђене карте за утакмицу у Фенербахче Арени и још једном аплеује да навијачи не иду за Истанбул на наведену утакмицу.

КК Црвена звезда Телеком

Повезане вести

1 comment

NislijaCZ мар 2, 2016 at 14:46

Kako otvoriti oci DEBILIMA, moram tako da ih nazovem jer bolje ne zasluzuju? Ne mogu da shvatim da su im mozgovi toliko plitki, sta postizu time da bacaju i pale lasere? Ne mogu da zaobidjem i one koji stoje pored njih i ne preduzimaju nista da sprece takve stvari. Nadam se da ce nekada da shvate da sve ovo sto rade, rade na stetu kluba za koji navijaju. Navijaju a ne vole, jer da vole ne bi radili ovakve stvari!

Reply

Leave a Comment