Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Апел навијачима, не путујте у Истанбул!

Први тим КК Црвена звезда Телеком у петак очекује врло важан меч у ТОП 16 фази Евролиге са Фенербахчеом у Истанбулу.
Наш клуб поносан је на чињеницу да је у сваком кутку Европе у свим такмичењима претходних година, имао подршку својих навијача, било да смо играли у Казању, Краснодару, Атини, Мадриду или Валенсији, који су проналазили начине да дођу до улазница за мечеве на које клуб није организовано водио своје присталице.

Међутим, овога пута КК Црвена звезда Телеком апелује на своје симпатизере и навијаче да не крећу пут Истанбула, на утакмицу са Фенербахчеом.

КК Црвена звезда Телеком још једном саопштава да не организује пут у Истанбул за ову утакмицу, нема у свом поседу ни једну карту за дуел у Фенербахче Арени, и такође, на било који начин, не може безбедносно да покрије овај меч и било какав долазак својих навијача и њихов боравак у Истанбулу.

У време великих тензија, након ранијих дешавања у Истанбулу приликом доласка кошаркаша Црвене звезде, апелујемо на све који су имали намеру да путују у Турску, да то не чине!

Овога пута спремни смо на одсуство подршке наших навијача, најбољих у Европи, али чемо битни мирни играјући утакмицу, знајући да не постоји могућност да се било коме, ко воли Црвену звезду догоди нешто лоше.

КК Црвена звезда Телеком

Повезане вести

1 comment

luksa heroj мар 3, 2016 at 20:42

SVI U ISTANBUL DA JEBEMO TURKEEEEEEEEEEEEWWW

Reply

Leave a Comment