Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Грофова машинерија пише историју – НОВИ КЛУПСКИ РЕКОРД!

Грофова машинерија

Фудбалери  Црвене звезде поставили су нови клупски рекорд по броју узастопних победа, тријумфом у Новом Пазару! Миодраг Гроф Божовић и његови играчи пишу историју клуба! Грофова машинерија!

Претходни рекорд држала је генерација Славољуба Муслина, али и у две сезоне, али Гроф и његова машинерија хитају и ка светском рекорду. Убедљива победа у Новом Пазару. Почело је несигурно, без правих шанси, борба на средини терена. Нови Пазар је имао прву праву прилику након грешке Луковићам, али се Убипарип уплашио и из изгледне ситуације лоше шутирао. Уследила је прилика за Катаија, и „искупљење“ капитена Луковића. Први гол Луковића после 10 година за Црвену звезду, први повратнички гол, на асистенцију Ибањеза из корнера. Луковић је начео Нови Пазар, Виеира и аутогол Тртовца потврдили победника. Виеира је постигао гол на деветој утакмици узастопно, после контре и сјајне асистенције Дамиена Ле Талека, главом је у свом стилу затресао мрежу. Само пет минута касније, лепа акција црвено-белих, Плавшић је тражио Срнића, а Тртовац је затресао своју мрежу. Да није, Срнић би сигурно.

На старту другог полувремена, Марић је извршио две измене. Нови Пазар је био далеко од гола, Звезда мирна, сигурна, рутински приводила меч крају. Прве опасности смо видели у 65.минуту, три у року од једног минута. Срнићје прво покушао, али био је непрецизан, а затим Катаи је имао зицер и покушао да лобује Живковића, који је прозрео његову намеру. У наставку на другој страни, Кахриман поново бриљира и спашава гол Звезде. Одмах затим, Ле Талек на асистенцију Плавшића постиже свој други гол ове сезоне, потврђује тријумф Звезде и нови клупски рекорд по броју узастопних победа.

Црвено-бели су тако поставили нови клупски рекорд по броју узастопних тријумфа, 24. Светски рекорд који држи Бенфика са легендарним Еузебиом је пет победа далеко (29). Уго Виеира је две утакмице далеко од рекорда који држи нападач лидера Премијер лиге, Џејми Варди, по броју голова на узастопним утакмицама (11). Грофова машинерија пише историју!

25. коло, Супер лига

НОВИ ПАЗАР – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0:4 (0:3)

Нови Пазар. Стадион: „Градски“.
Гледалаца: 7.000
Судијa: Новица Анђелковски
Стрелци: 0:1 Луковић 28.минут, 0:2 Виеира 38.минут, 0:3 Тртовац аутогол 43.минут, 0:4 Ле Талек 67.минут.

НОВИ ПАЗАР: Живковић, Василић (46.Павловић), Тртовац, Савић, Златковић, Видић, Пантелић (46.Рушчевић), Мицевски, Османагић (73.Зилкић), Радивојевић, Убипарип. Тренер: Зоран Марић

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Кахриман, Петковић, Едсон, Луковић (72.Рендулић), Ибањез, Доналд, Ле Талек, Срнић, Плавшић, Катаи (70.Ристић), Виеира (79.Сикимић). Тренер: Миодраг Божовић.

12895435_1769233246629663_640404883_n

ТОК МЕЧА

Прво полувреме

Почиње меч у Новом Пазару. Црвена звезда ће имати подршку својих навијача.

Меч је на самом старту и прекинут због убацивања ролни на терен навијача Новог Пазара. Прекид траје три минута.

12.минут – Прва прилика за Звезду. Два „лажњака“ Уга Виеире, Тртовац је на земљи играо руком, тик уз шеснаестерац. Покушао је Катаи директно на гол, али Зечевић брани, у наставку дефанзивци Новог Пазара отклањају опасност.

Без великих прилика за 20 минута. Игра се на средини терена, Звезда има привидну иницијативу. Доста грешака, чини се да и терен није у најбољем стању.

24.минут – Прва прилика за Нови Пазар! Велика грешка Луковића, јако лоша реакција приликом испуцавања, Убипарип је дошао у посед лопте, али се уплашио шансе и јако лоше, траљаво шутирао поред гола. Доста несигуран на старту меча Звездин капитен.

27.минут – Прекид за Ибањеза, одбијена лопта опет долази до њега, додаје до Катаија, који лепо шутира искоса са леве стране, покушао је да изненади Живковића, који је избацио лопту у корнер.

28.минут – ГООООЛ! Александар ЛУКОВИЋ, 0:1! Ибањез је центрирао из корнера, Луковић неометан главом постиже гол са пар метара од гола домаћих! Први повратнички гол капитена, Звезда води у Новом Пазару!

35.минут – Нова прилика за Катаија! Центаршут Ибањеза, Катаи је стигао лопту на другој стативи, али није успео најбоље да захвати лопту.

38.минут – ГОООЛ! Уго ВИЕИРА, 0:2! Грешка одбране Новог Пазара, сјајна асистенција Ле Талека, Виеира у свом стилу, главом погађа мрежу. Девети гол узастопно, 19 у сезони.

43.минут – ГОООЛ! Аутогол Тртовац, 0:3! Лепа акција Црвене звезде, Плавшић је тражио Срнића, Тртовац је погрешио и усмерио лопту у гол! Звезда 45.минута далеко од новог рекорда! 

Три минута надокнаде у првом полувремену.

Полувреме у Новом Пазару, убедљива предност Црвене звезде 3:0. 45.минута Црвену звезду дели од новог клупског рекорда.

Друго полувреме

Почиње друго полувреме у Новом Пазару. Нема измена у Звезди, две промене у Новом Пазару. Звезда креће да потврди нови клупски рекорд.

Нема прилика у уводним минутим другог полувремена. Звезда мирна, сигурна, Нови Пазар нема прилике да запрети, далеко су од Звездиног гола.

65.минут – Ниеј било прилика, а онда три за минут! Прво је лепо шутирао Срнић у други угао, али непрецизно. Затим је Катаи био у стопостотној прилици, али је покушао да лобује Живковића, који је прозрео његову намеру. А онда је Кахриман поново одбранио зицер, Мицевски је био у прилици!

67.минут – ГООООЛ! Дамиен ЛЕ ТАЛЕК, 0:4! Асистенција Плавшића, гол Ле Талека! Звезда је поставила нови клупски рекорд по броју узастопних победа!“ Након асистенције и гол за Ле Талека, сјајна партија!

Три измене Грофа Божовића у кратком року, Ристић, Рендулић и Сикимић уместо Катаија, Луковића и Виеире.

85.минут – Мирно Звезда приводи меч крају. Пет минута до новог клупског рекорда фантастичне генерације коју предводи Гроф Божовић.

87.минут – Радивојевић је у прилици, али Кахриман је несавладив.

Крај меча у Новом Пазару! ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ЈЕ ПОСТАВИЛА НОВИ КЛУПСКИ РЕКОРД ПО БРОЈУ УЗАСТОПНИХ ПОБЕДА! ГРОФОВА МАШИНЕРИЈА!

нови рекорд

Фудбалери Црвене звезде у оквиру заосталог меча 25.кола Супер лиге гостују Новом Пазару. Грофова машинерија би победом поставила клупски нови рекорд по броју узастопних победа и била корак ближе светском рекорду.

Утакмица је првобитно одложена због временских непогода у земљи. Миодраг Божовић ни на овом сусрету неће моћи да рачуна на Марка Грујића, који се због лакше повреде одмах придружио репрезентацији Србије. У тим се после одрађене суспензије враћа Срђан Плавшић. Након дуела са Новим Пазару, екипа путује на мини припреме у Етно-село „Станишићи“, где ће одиграти и један меч, али без шест репрезентативаца.

Црвена звезда нас је навикла на рекорде ове сезоне. Нови рекорд по броју узастопних победа, клупски, серија узастопних голова Уга Виеире (8), можда и Луиса Ибањеза… Грофова машинерија за историју!

Повезане вести

9 comments

krvavi zvezdas-DE мар 23, 2016 at 15:46

samo se ti tesi za negativne komentare a zivi bili pa videli kad se razocarate u 2kolo kfal..kad sam padne prosecan slovacki,ceski klub i kairaiti onda ce da pljujete teru i grofa..sad ste slepi jel pazarci jedva hodaju po terenu i pored toga imali 100% sasnu..drago mi je da mi dajete minuse a na kraju sve ispadne kako kazem

Reply
danijel1984 мар 22, 2016 at 19:52

0:4, a pola komentara negativno! sve strucnjak do strucnjaka, mora da ste vi selektirali ovu ekipu pa pravite i planove za leto!?

Reply
krvavi zvezdas-DE мар 22, 2016 at 19:09

definitivno Plavsic je glavni igrac..zaista sa njim i bez njega nismo ista ekipa,,sve je to lepo sa ovakvim ekipama ali stoperi su akataklizma..silva je dve nule znaci covek rekreativno igra i mislim da se terza i grof ujedaju za dupe jel neznaju sta ce sa njim..za evropu sa njima ispadamo u prvo kolo jel malo bolje ekipe ima da nam daju na mari 2-3 komada sad i nekako prolazi protiv pazara i losih ekipa

Reply
djole bari 91 мар 22, 2016 at 18:21

ČESTITKE ZA REKORDNU 24. POBEDU I ZA FANTASTICNU SEZONU.ONO ŠTO TREBA DA NAS BRINE JE KATASTROFALNA IGRA KOMLETNE ZADNJE LINIJE(IZUZEV IBANJEZA), NA ČELU SA LUKOVICEM,SVAKA MU CAST NA BORBENOSTI I POSTIGNUTOM GOLU ALI IZUZETNO JE SPOR U REAKCIJAMA I NEPOTREBNO KOMPLIKUJE ŠTO DOBRE EKIPE ISTOG MOMENTA KAZNJAVAJU . PETKOVIC DANAS NIJE LOŠE ODIGRAO ALI GENERALNO PRAVI MNOGO GRESAKA KOD PREDAJE LOPTE,CESTO ISPADA,MORAMO DOVESTI MNOGO BOLJEG DESNOG BEKA.PREDLOZIO BIH DRAGANU DZAJICU DA POKUŠA DA NAGOVORI NEMANJU VIDICA DA ODIGRA BAR JOŠ JEDNU SEZONU ZA ZVEZDU,PUNO BI NAM ZNACIO I IGRAČKI I U SVAKOM DRUGOM SMISLU.KATAI IGRA PRILICNO LOŠE U NASTAVKU SEZONE,SRNIC JE NEPREPOZNATLJIV U ODNOSU NA RANIJE IGRE,LE TALEK I DONALD FANTASTICNI,NEPRELAZNI,A TREBALO BI I ČEŠĆE DA ŠUTIRAJU,NAROCITO DONALD.MISLJENJA SAM DA PLAVSIC MORA STALNO DA IGRA ALI DA MU SE UKAZE NA TO DA PRESTANE SA POIGRAVANJEM I SUVISNIM POTEZIMA. SIKIMIC DELUJE POTPUNO NEZAINTERESOVANO,INDOLENTNO,I NA PROSLOM I NA OVOM MEČU IMAO JE STOPOSTOTNE ŠANSE ALI SE BLAGO RECENO KOD OBADVE OBRUKAO.PO MENI U JUNU BI TREBALO DA ODU SIKIMIC,PETKOVIC,LUKOVIC,RISTIC.

Reply
Milos мар 22, 2016 at 18:20

Pobedili smo i produzili niz, to je vazno. Ali imam i nekoliko zamerki. Odbrana nam je veoma losa, spori i sa puno kikseva, osim Ibanjeza. Sa ovakvom odbranom mozemo samo da sanjamo o Evropi. Treba nam jos jedan solidan napadac kao zamena Vijeiri. A Vijeira i Katai kad bi bili malo manje sebicni, bilo bi i vise golova.

Reply
dejo мар 22, 2016 at 18:18

Bravo! Odusevljen sam igrom! Uciniti sve sto je moguce (znam da ce biti tesko) da vecina ovih igraca nastupi i iduce sezone. Verujem da bi imali znacajniju ulogu i u nekom od evropskih takmicenja.

Reply
MILAN KG мар 22, 2016 at 18:05

GAZIMO!!! RUSIMO REKORDE POSTAVLJAMO STANDARDE NABIJAMO KOMPLEKSE PUNIMO LUDNICE…

Reply
rene artoa мар 22, 2016 at 17:03

Kaznena ekspedicija!!!!!!!!!!

Reply
pera мар 22, 2016 at 17:01

Stručni štab mora da izmisli tog mladog eksplozivnog centarfora do leta Sikimič neodlučan i bez ideje. Šta je sa Djurdjevićem kad već nije Despotović. Plavšić polako postaje mozak ovog tima. Grofova ruka se vidi na terenu i to je dobro. Brazilac mi je nekako neodlučan i spor. Pobedi se ne gleda u zube.

Reply

Leave a Comment