Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Наредно гостовање Звезде – ЕТФ

Фудбалски клуб Црвена звезда је недавно почео акцију обиласка факултета Универзитета у Београду под називом „Нераскидива веза – Звезда и студенти“.

Циљ клуба је да се опет приближи бази из које је клуб настао, студентима. До сада смо посетили Економски факултет, Факултет политичких наука и Машински факултет. Студенти су током ових гостовања могли да уживају у разговору са представницима нашег клуба, и да питају све што их занима о Црвеној звезди.

Следећи факултет који ће Звезда да посети је Електротехнички факултет. Представници нашег клуба ће на ЕТФ-у гостовати у четвртак, 21. априла од 20 часова и кроз разговор са будућим академским грађанима Србије и Београда приближити им начин функционисања клуба. Осим чланова Управе нашег клуба, гости ЕТФ-а биће и фудбалери Луис Ибањез и Зоран Рендулић.

Као и до сада сви студенти који то желе, имаће прилику да постану чланови клуба, а посебан акценат биће посвећен управо теми чланства и значају који чланови ФК Црвена звезда имају у функционисању клуба. Сви студенти који се учлане у клуб, добиће на поклон улазнице за утакмице у којима је Црвена звезда домаћин до краја сезоне.

Повезане вести

Leave a Comment