Moja Crvena Zvezda
КошаркаМлађе категорије

Маринковић прешао у Партизан

Један од талентованијих кошаркаша Црвене звезде, Иван Маринковић, прешао је у редове Партизана.

Млади крилни центар је прошле сезоне био међу најбољима у јуниорској екипи нашег клуба, уз Саичића и Цветковића, међутим ове сезоне у „пакленој“ конкуренцији није успео да се избори за минуте у првом тиму, те је одлучио да напусти клуб, и врати се у матични.

Маринковић још није потписао уговор са комшијама, на шта ће морати да чека док не напуни 18 година, крајем новембра.

Повезане вести

17 comments

Бранимир сеп 29, 2011 at 01:14

Једно техничко питање (нисам упратио евентуалне промјене и законитости у оглашавању): Зашто се моји текстови написани ћирилицом оглашавају на латиници? Не смета ми, ако већ не могу да бирам.

Reply
Dražen сеп 29, 2011 at 06:33

Na desnoj strani sajta imas opciju da biras pismo kojim ce ti biti prikazani tekstovi i komentari. Samo izaberi cirilicu i to je to.

Reply
Драган сеп 29, 2011 at 07:46

Систем је подешен тако да гледа који језик ти је инсталиран у програму којим сурфујеш. Ако је српски, руски итд, приказиваће ти сајт на ћирилици, а ако је неки други језик, где је примарно латинично писмо, приказиваће ти сајт на латиници. Међутим, ти наравно можеш и сам да изабереш из менија са стране. Уколико неће да ти запамти избор, онда је најлакше да се региструјеш на сајту, тада хоће.

Reply
Бранимир сеп 29, 2011 at 08:08

Хвала, брате. Учинило ми се да сам и до сада био стандардан у поступању, али да тај систем није био досљедан. Ја бих радије писао на ћирилици. Мада мислим да познајем и друго писмо и да умијем да гоним слова и на латиници.

Reply
Бранимир сеп 29, 2011 at 01:02

Мени је лично жао што је Маринковић напустио Звезду. Могло се на њега рачунати у будућем периоду.
Прошла сезона је показала да младост Звезде није довољна да буде довољан фактор успјеха. Имали смо много младих играча, али је недостајао пресудан квалитет. Момци су трчали по терену као обезглављени, личили су дјеци која јуре ледином за лоптом, мало тога је шта наличило кошарци. Тако се дешавало да их је Дозет или нејко од других сасвим просјечних ветерана учио кошарци…
Маринковић је очигледно био нестрпљив, а учинило му се да је у дубоком заостатку за топ 12, који изгледа сањају и много већи и искуснији кошаркаши. Али, чини ми се да није изабрао баш најбољу средину за афирмацију. партизан на наведеној позицији има и превише таквих играча: лучић, ђекић, милосављевић, анђушић, … Бојим се да ће Иван пожељети да игра и да ће завршити у неком
паланачком клубу.

Reply
goran сеп 28, 2011 at 23:20

nije velika steta…….uostalom da je iole dobar,mislim da ga Pesic ne bi tek tako pustio…..

Reply
MARKO сеп 28, 2011 at 20:10

O kakvoj ti to admine paklenoj konkurenciji pises ? Da je konkurencija bila paklena ne bi bili predzadnji u NLB ligi i ne bi bili 5 na tabeli u Srpskoj Ligi !!! Za njega je trebalo da bude mesta i ove godine, veliki je talenat i potencijal ali sta da se radi…Imamo Cveleta koji je mnogo bolji, imamo Milutinovica koji je malo stariji ali igra odlicno, imamo Saicica koji jos nije potpisao ugovor za nas, imamo i Nedeovica koji razvaljuje kako igra…IMAMO DOSTA TALENTOVANIH IGRACA U FMP-u i Mladjim kategorijama Zvezde ali ipak ovo nismo smeli da dozvolimo, STA DA SE RADI IDEMO DALJE !!! Jedan Mustafa manje vise nije bitno 🙂

Reply
DejanS сеп 28, 2011 at 20:10

Naigraces se ti tamo kol’ko vidim.

Reply
Mile сеп 28, 2011 at 18:37

Ne postavlja se pitanje kakvih je Mustafa bilo, ovde se misli na onog Bogoja sto postade Mustafa, nemoj se primas.

Reply
Ryber Palunko сеп 28, 2011 at 16:17

Za njega će i karijera Luke Bogdanovića biti nedosanjan san.

Reply
NRA7 сеп 28, 2011 at 15:24

Vidi ti ovo Mustafce … idi putuj igumane kad neznas koju svetinju nosis …

Reply
Iron сеп 28, 2011 at 14:57

Reče neko ovde u komentarima o hokejašima – nikoga ne treba na silu držati u dresu. Naš dres je svetinja pa ko god se koleba nešto – neka ide.

Reply
vojkan zvezda KLINA сеп 28, 2011 at 14:47

putuj igumane…

Reply
Mile сеп 28, 2011 at 14:39

Mali Mustafa.

Reply
Dzoni сеп 28, 2011 at 15:01

Mustafica ili Mustafče 🙂

Reply
Alex сеп 28, 2011 at 17:19

Mustafa Junior:)…

Reply

Leave a Comment