Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Ја сам Звездаш“ обнова чланства се наставља

ФК Црвена звезда недавно је омогућио свим власницима некадашњих дечијих чланских картица „Ја сам Звездаш“ да постану пуноправни чланови клуба.

У новембру 2004. године, наш фудбалски клуб је угостила ОШ „Вера Благојевић“. Приликом те посете Бањи Ковиљачи, чак 175 малишана постало је део Црвене звезде. Црвену звезду су представљали фудбалери Никола Жигић и Драган Мрђа који су добар део дана провели са децом, а мали Звездаши су се кући вратили пуни утисака, али и са потписом или неком другом успоменом од Звездиних фудбалера.

Сви они који чувају картицу или који имају доказ о својој припадности акцији „Ја сам Звездаш“, могу добити пуноправно сениор чланство по цени јуниор чланства, односно за 500 динара ће моћи да се учлане у клуб и остваре сва права која чланови који немају ову картицу остварују за 1000 динара.

Наш клуб је највише чланова имао у јеку акције „Ја сам Звездаш“, која је покренута почетком 21. века. Црвена звезда је у то време добила преко 124.000 младих чланова клуба, а многе од њих учланили су фудбалери који су у то време носили црвено-бели дрес, као што је случај и са ОШ „Вера Благојевић“.

Повезане вести

Leave a Comment