Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Звезда јури петорицу, Раосављевић: „Наредне недеље стиже још неколико појачања!“

Журе на Маракани да заврше са доласцима играча пре почетка припрема. А како ствари стоје, на добром путу је наш клуб да заврши готово све трансфере до тог периода.

„Ангажовани смо на неколико поља и наредне недеље треба да дефинишемо доласке неколико играча, а тренер Божовић је при крају да донесе одлуку око појединаца који могу да потраже клуб. Очекујем да Звезда буде јача у новој сезони“ рекао је за „Спорт“ спортски директор Блажо Раосављевић.

Према последњим информацијама Милан Митровић стиже наредне недеље и парафира уговор на две или чак три године. За Филипа Стојковића је упућена понуда сличној као и за Милошевића, и реалне су шансе да буде и прихваћена.

Како ствари стоје, добре су шансе да и Андрија Павловић задужи црвено-бели дрес. Обављено је неколико разговора са Чукаричким и чека се да се у земљу наредне недеље врати Драган Обрадовић, први човек клуба, како би се направио коначан договор.

Након поменута три домаћа играча, чекају се странци. Дијего Бисесвар и Гелор Канга су главне „мете“, с тим да је Канга нешто ближи Љутице Богдана.

 

Повезане вести

2 comments

окнарб јун 5, 2016 at 19:02

ако гробари доведу ван де варта ,иако не игра ко прије то је можда најбоље појачање у историји нашег првенства.може више играти позиција

Reply
kastiljo јун 5, 2016 at 18:59

Ne znam sto svi toliko hejtuju dolazak Mitrovica..Mislim da ce biti odlicno pojacanje…Fibel takodje dolazi iz kluba koji je ispao iz lige koja je slabija od turske,ili su barem u istom rangu..Verujem da cak i ovoj sad ofci i jagodini mozemo naci igraca koji moze da prodje u zvezdi,ili da barem ima neki potencijal za buducnost.

Reply

Leave a Comment