Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Ајмо, ајде, сви на концерт

У суботу 1. октобра од 20,00 часова, одмах по завршетку утакмице између Црвене звезде и Радничког одржаће се четврти по реду хуманитарни концерт под називом: „За наше Косово и Метохију“. Карте за утакмицу и концерт се продају на благајни стадиона Црвена звезда данас до 17,00 и сутра све до почетка утакмице. Важна информација гласи да неће бити могуће ући на северну трибину без карте за концерт и утакмицу заједно. Улазнице се продају појединачно, али за улазак на Север морате поседовати обе. Сезонске карте за трибину наших најватренијих навијача сутра неће важити. Цена карте за утакмицу је 200, док је за концерт 300 динара.

Претставник Епархије Рашко-призренске Ђорђе Јовановић захвалио се фудбалском клубу „Црвена звезда“ и навијачкој групи „Делије север“ на свему што чине како би бар мало олакшали тешку ситуацију у којој се налази наш народ у јужној српској покрајини. Такође, позвао је све Звездаше и остале којима је искрено стало до Косова, да дођу сутра увече на највећи српски стадион у што већем броју. Присуством ћемо допринети опстанку српског народа на својим вековним огњиштима, и послати им јасну поруку да нису сами и заборављени. Преточимо речи у дела, и докажимо да стварно осећамо да је Косово срце Србије.

Што се програма тиче, пред надамо се, крцатим Севером, наступиће, Кики Лесендрић, Ивана Жигон и косовски Божури, затим групе ТХЦ Ла фамилија, Ф4, 357, и гости изненађења.
Прикупљени новаћ биће искоришћен за куповину неопходних намирница које су потребне за функционисање народних кухиња које се налазе у нашим енклавама, као и за изградњу једног зида који је порушен у манастиру Дечан, јер је тренутно незаштићен и налази се на удару провалника који ту улазе са намером да пљачкају и малтретирају народ и монахиње.

Повезане вести

5 comments

Stefan Decanski сеп 30, 2011 at 18:51

U manastiru Visoki Decani sluze monasi,inace bio je par puta predmet napada siptarskih terorista,tako da je zid neophodan radi njegove zastite!Veliko hvala svima koji pomognu ovu akciju!

Reply
Pavlovic.Milos сеп 30, 2011 at 16:19

Jel sutra pocinje sa radom novi semafor ??!

Reply
lukank сеп 30, 2011 at 15:14 Reply
asdf сеп 30, 2011 at 14:55 Reply
Stex_CZV сеп 30, 2011 at 15:05

Pretstavnik – Admini, ispravite ovu gresku 😉 nije T nego D
SVI NA KONCERT !!!

Reply

Leave a Comment