Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Вешовић: „Увек дајем све од себе“

Млади црногорски репрезентативац Марко Вешовић, без сумње је међу најталентованијим фудбалерима на простору бивше Југославије. Овај 20-oгодишњи офанзивни везни играч, у Црвеној звезди тек треба да покаже неспорни раскошни таленат.

„Сваки играч очекује што већу минутажу, нарочито после великог напора и великог труда. Трудим се да дајем 100 одсто на тренингу и да се то на крају одсликава на утакмици, на терену. Мислим да сам добро одрадио последње две утакмице које сам одиграо. Прво мислим на Лучане, где сам играо 70 минута, а касније и на 20 минута против Хајдука у Кули. Сада ће уследити пауза и на мени је да искористим ту паузу. Имаћемо две пријатељске утакмице, да се што боље покажем, али на тренеру Просинечком је да одлучи ко ће да игра. Ја сам ту, чекам своју шансу с клупе и наравно, не буним се никад“, истакао је Вешовић.

Уочи првенствене паузе, црвено-бели ће сутра у шампионату угостити крагујевачки Раднички 1923, а Марко Вешовић је уверен у наставк победничке серије.

„Очекивања су, као и јаности, навијача и играча, да освојимо три бода, да пробамо да на паузу одемо с прве позиције. Видим да су играчи Радничког мотивисани. Сигурно ће доћи да покажу шта знају, јер су стварно изненађење првенства. Имају велики број бодова у претходним утакмицама, немају пораз. Најавили су велике амбиције на Маракани, али надам се да ћемо им пореметити планове“,рекао је Вешовић.

Повезане вести

1 comment

veliki Zvezdas сеп 30, 2011 at 22:40

Trazimo od tebe da kao ofazivni igrac sredine terena kada dobijes vise priliku od Robija normalno kada zasluzis da vise probijas po toj strani sredine terena normalno i sutiraj vise sa ivice sesnajest metara ili dalje malo ako ti se ukaze sansa

Reply

Leave a Comment