Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Муче одбио бразилског лигаша, све ближи Звезди

Аргентинац Пабло Муче одбио је да пређе у редове Америке из Бело Хоризонтеа, клуба који је изразио жељу да га ангажује.

Функционер бразилског лигаша потврдио је за тамошње медије да Муче има друге понуде и да није претерано заинтересован за долазак у Америку.

Нема никакве сумње да је овакав епилог „гурнуо“ Мучеа још ближе Београду, те да је договор искусног „гаучоса“ и нашег клуба сада још ближи.

Повезане вести

6 comments

Aleksandar јун 25, 2016 at 23:29

Inace u brazilskim medijima pise da je Mouche odbio ponude njihovih nekih klubova iz prve lige, Amerike mg ..itd i da se odlucio da prihvati ponudu Srpske Crvene Zvezde tj da je nas klub bio najozbiljniji,sa konkretnom ponudom i da on verovatno karijeru nastavlja u evropi. A ima i izjava nekog njihovog trenera te ekipe da on nece vise da ceka Mouchea da on ima druge ponude i da nece da ga moli da potpise za njihov tim. To je koliko sam uspeo da prevedem. Sto znaci da je on NAS.

Reply
pera јун 26, 2016 at 09:38

Ovako se pisalo sa euforijom o mnogim fudbalerima koji su posle bili problem kao Parker. Nek potpišu igrača pa ćemo onda videti kad odigra da li vredi ili ne.

Reply
dejo јун 25, 2016 at 16:30

Admini moze li nesto kad potpise da nas obavetite za bilo kojeg igraca nase Crvene Zvezde kao za pojacanja koja su dosla prije argentinca Mucea 🙂

Reply
ДЕЈО јун 25, 2016 at 16:42

Pa o svemu su te već obavestili imenjače moj.

Reply
Mučemo ko volovi јун 25, 2016 at 14:14

Samo nek se više završi,živce mi pokidaše!

Reply
Aleksandar јун 25, 2016 at 14:09

Muce luce, najvece pojacanje bi bio znam jer sam pratio njegove igre jos iz boke i posle, jeste da nije u 100% formi ali igrac je klasa sto je rekao i Prosinecki koji ga je trenirao u turskoj, vraticemo ga mi u zivot ne brinem se samo neka dodje on nama.

Reply

Leave a Comment