Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Ништа од Пулена

Како сте јуче могли прво да прочитате на МЦЗ форуму, од доласка Џејкоба Пулена у Црвену звезду неће бити ништа.

Наиме, како незванично сазнајемо, стручни штаб је донео одлуку да се потражи другачији тип играча на позицији плејмејкера и то је било пресудно да се интересовање нашег клуба за америчког кошаркаша ту и заустави.

Пулен је претходну сезону био кошаркаш Цедевите, а у каријери је бранио боје и Барселоне. Медији су нашироко писали да је већ потписао двогодишњи уговор са нашим клубом, и то за поприличне суме новца, али, данима након тих наслова, а без потврде од стране клуба, јасно је да су у питању биле само дезинформације.

 

Повезане вести

8 comments

DJOLE BARI 91 јул 6, 2016 at 17:11

DOVESTI PULENA PO SVAKU CENU I TO JOŠ DANAS.

Reply
Ћурчија јул 6, 2016 at 08:37

Не знам само који други тип плејмејкера.Имамо Јовкета који је сјајан дефанзивац, одличан асистент, добар улаз, али мало слабији шут.Значи сад нам је потребан профил плеја са добрим шутем, улазом, а то све Пулен посједује.Не могу сви у екипи бити физикалци и дефанзивци.Мора неко и да погађа са дистанце и полудистанце.Али добро, зна Човић шта ради, не вјерујем да ће се поновити грешка као са Мекелом, који није могао обруча да погоди!

Reply
Драган јул 6, 2016 at 09:01

Претпоставља се да Јовић ипак одлази и да је зато дошло до промене, па ће приоритет бити добар асистент, али видећемо, ко зна.

Reply
ma neeeeeeeee ,.... јул 6, 2016 at 11:42

Jovic je najbolji beck up u Evropi !!!

Reply
rozepoze јул 6, 2016 at 15:15

back up

Reply
Loki јул 6, 2016 at 22:46

Treba nam asistent??? A kome ce da asistira??? Nema Milera, nema Cirbesa, Simon i Kinsi odlaze… Ne znam ko ce to sem Gudure dati kos van reketa!!! Sto rece neko, super su fizikalci i defanzivci, ali treba neko i kos da pogodi. Pulen je velemajstor ofanzive. Nije mi jasno da mi cak javno saopstavamo kako nismo bas zainteresovani za Zagirca i Pulena!!?? Da li ce to mozda Kevin Durant umesto u Voriorse doci u Zvezdu, pa nas bas briga za tamo neje Zagorce i Pulene… Da nije smesno bilo bi zalosno…

Reply
ShoNe јул 6, 2016 at 13:10

Nisi ti gledao kosarku. Mekel je imao dvocifren prosek u aba ligi, malo je losiji bio u Evroligi, a procenti suta su mu bili dosta dobri.

Reply
Ћурчија јул 6, 2016 at 14:51

Хахахах, момчино ја кад сам гледао кошарку ти си још био у повоју.Кад сам славио титулу 98. са Поповићем, Кузмом, Болићем и осталим вјероватно си се играо у песку.Чуј Мекел, хахах, па прво фрајер нема нормалну механику шута.Не може да шутне преко руке, из излазне кретње као што то Пулен волшебно ради.Како да не, проценти шута су му били добри наравно, када је имао по два шута на утакмицамаКакви су проценти Пулена били у Евролиги и АБА лиги?Претежно преко руке, или из тешких позиција је лагодно погађао.Одбрана је битна ствар, а шут пресудан фактор.Играч без механике шута, и избачаја није играч!

Reply

Leave a Comment