Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

ФСС улаже милион евра у Маракану!

ФСС пријавио је стадион Црвене звезде за меч репрезентације са Ирском у децембру, као и за мечеве у квалификацијама за СП 2018. године.

Обзиром на лоше стање стадиона у многим сегментима, ФСС ће морати да уложи чак милион евра како би се стадион довео у ред и прилагодио прописима.

Стадион „Рајко Митић“ требао би да добије бројаче на улазима, више камера, грејаче траве и сређивање тоалета, на шта су се навијачи након меча са Валетом и Напретком поприлично жалили.

Подсетимо да је наш клуб у сарадњи са ФСС поставио нове сијалице нарефлекторима, а недавно је сређен и бежични интернет који ипак и даље не ради баш најбоље.

Повезане вести

13 comments

Vladan јул 27, 2016 at 20:45

Opet neka mutljavina. Reflektore imamo, grejače terena imamo samo treba platiti dug izvođaču radova da ih poveže na kotao, brojače nove imamo. Ono što zaista treba jeste urediti prostor oko stadiona i postaviti novu travu. To su dva najveća problema stadiona ostalo je sića.

Reply
dejo јул 26, 2016 at 16:48

Ovo je lijepo nego zasto niko ne postavi pitanje sto je to toliko lose da se Privatizuje nasa Crvena Zvezda da je kupi Gasrom i da generalni sponzor nase Crvene Zvezde da dovede jednu Rusku firmu gradjevinsku koja ce da napravi stadion novi nase Crvene Zvezde ,ovdje se vise ne pominje Zvezdani grad stadion koji je trebala nasa Crvena Zvezda da napravi imao je i projekat tog velelepnog objekta koji je trebala nasa Crvena Zvezda da ima ,sada je pitanje gdje je taj projekat Zvezdinog stadiona nestao ,posaljite ovo slobodno admini MCZ sajta upravi nase Crvene Zvezde sadasnjoj da se zna usput zahvaljujem

Reply
nesko јул 25, 2016 at 20:19

interesuje me jedna vagna stvar ja kada sam gledao utakmie zvezde a i evropske tada je bilo 60 70 80i pjus imoge i molim biliok mog zvezdasa zasto i od kada nema mo taj kapacitet navijaca svarno kunem vam se sve sta sam na pisao nemam pojma budite lubazni i dajte mi odgovor jerbo da znam a i mora da znam kao pravi zvezdas hfala puno cekam odgovor na ovaj nas sajt

Reply
ДЕЈО јул 26, 2016 at 00:54

Tada nisu bile stolice na tribinama, a sada moraju takvi su propisi i to umanjuje kapacitet.

Reply
nesko јул 26, 2016 at 07:06

kvalati 100 puta dejo brate na i nformaciu i budi mi pozravjen nesko

Reply
marko јул 25, 2016 at 17:01

koliko ja znam mi imamo grejace trave nego oni nusi povezani sa kotlom pa nema sta da greje travu

Reply
Verni navijac јул 25, 2016 at 16:49

Da ne pricam mnogo…dve stavke me cude i odma mi je nesto sumnjivo:
brojaci na ulazu marakana ima vec dve sezone i koliko znam svi rade normalno.
WC je sredjen nego sto imas kretene koji rade to van toaleta. Iskreno jedino grejaci trave , mada i za kamere svaki ulaz ima po dve kamere i to nam ne treba kad policijane radi svoj posao.

Reply
LA[K]I јул 25, 2016 at 16:22

Mozda se mnogi nece sloziti samnom, ali ja smatram da sav novac koji dobijemo u Evropi (ako dobijemo) treba da ulozimo u obnovu stadiona jer je stvarno u ocajnom stanju! Mislim da nam se cak moze desiti da nam za koju godinu zabrane da igramo evro utakmice na njemu.

Reply
kastiljo јул 25, 2016 at 16:44

Ne bih se ja slozio,treba u naredne 3 godine odvajati odredjeni procenat budzeta,tipa 10% od evropskih takmicenja ako ih budemo igrali za obnovu stadiona.

Reply
LA[K]I јул 25, 2016 at 17:51

Sa 10% mozemo samo da ga „nasminkamo“, a u ovom slucaju potrebna je velika obnova, jer smo od stadiona na kome se 1973. igralo finale KES napravili „rupetinu“.

Reply
kastiljo јул 25, 2016 at 19:22

Malo po malo…Ogroman je trosak kompletna obnova stadiona…Svake godine u naredne 3-4 godine obnoviti po nesto tipa ove godine wc i fasadu,sledece godine krov i reflektori npr…Sve ovo jako puno kosta zato treba biti pametan.

Reply
LA[K]I јул 25, 2016 at 22:57

Ima tu dosta da se radi. Prvo da se resi problem sa derbijem i da ne moramo posle svakog da postavljamo nove stolice, koje su za nase uslove skupe. Veoma bitno je i da se tunel prekreci, verovatno znas kako izgleda. Sam si pomenuo WC i reflektore, ali sve to spada u „sminkanje“. Za resavanje ostalih problema trebace jos dosta dosta posla i sto je bitnije para.

pera јул 26, 2016 at 07:07

Ja nisam primetio da su se grobari bunili kad im je Tole godinama trpao u džep.

Leave a Comment