Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Стижу понуде за Звездине играче

Најбољи играчи Црвене звезде предмет су интересовања великог броја клубова.

Након што су своје интересовање за Хуга Виеиру исказала три клуба, о чему смо јуче писали, у „трку“ се укључио и шампион Грчке Олимпијакос, који би такође желео да свој напад појача омаленим Португалцем. Подсетимо, Виеира је стрелац 24 гола на 41 утакмици за наш клуб.

Са друге стране, за прошле сезоне првог стрелца екипе, Александра Катаија, интересовање је показала Селта, која ће пратити игру нашег везисте вечерас против Вождовца.

Уколико до трансфера дође, и Катаи би, као и Виеира, остао до краја квалификација за Лигу Европе.

Повезане вести

7 comments

Petar Zvezdas авг 10, 2016 at 17:29

Da idete svi na svaku utakmicu kod i platite kartu zarada bi bila jos veca. Lako je sedeti za racunarom i trabunjati. U Ludogorec je 8 godina ulagan ogroman novac i igrali su samo jednom LS.
Samo sistematski rad i doci ce sve na svoje. Vidim da su na utakmicama II liga sirom evrope puni stadioni bez obzira sto 99% od njih nije igraĺo bilo kakve kvalifikacije ze evropska takmicenja. Zvezda se gleda a ne protivnik!!!
Prema tome, ako smo Delije , svi na Marakanu kad god igra Zvezda. I uspeh ce sigurno doci!

Reply
Goran авг 10, 2016 at 18:17

Bravo za komentar nema se sta tu za dodati. Nas je najvise ubilo to sto su grobljanci osvojili znamo vec na koji nacin onih 6 titula od 2008 do 2013…Tada su kao sampioni svih 6 sezona preskakali prvo kolo kao povlasceni i dobijali po 250.000 za plasman u drugo kolo bez igranja sto mu dodje oko 1.5 miliona,pa su u drugom kolu isto svih sezona a kasnije i u 3 kolu i plej ofu bili povlasceni i igrali protiv timova kao Baku,Ril,Pjunik,Helsinki,Skendija,Genk,Zilina,Samrok,Valeta,AEL,Tromzo…Nabili su koeficijent za tih 6 sezona tako da su i ove sezone trebali biti nosioci u sva 4 kola al’ su ispali od Poljaka…Znaci igrali su minimum 4-6 utakmica svake godine u kv+ako udju u grupu kroz kvalifikacije ili kao porazeni iz 4 kola direktno u LE jos dodatnih 6 utakmica,pa na sve to sponzori,tv prava,reklame,pare od ulaznica,prodaja rekvizita,prodaja pica i hrane na utakmicama,igracima rasla cena itd ozbiljnu lovu su mlatili…Za to vreme Zvezdi je srozan koeficijent pa je za ulazak u grupe LE morala da igra protiv timova kao APOEL,Slavia Prag,Slovan,Ren,Bordo,Cernomorec koji su za nas u to vreme bili prejaki jer nismo imali ni para ni dobrih igraca…Pa nam se onda desila jedna sezona kada smo izbaceni zbog dugova znaci koeficijent jos vise pao i sada prosle i ove godine naleteli na Kairat i Ludogorec koji su puno ulozili u strance a mi sa neuigranim timom…Ali treba nastaviti kao ove sezone,osvojiti titulu sto je prioritet i bar 6 utakmica obezbediti u kvalifikacijama i bez ulaska u Evropu 3-4 takve sezone i posle bi sigurno usli u grupe…Znaci ove sezone 1 kolo preskocili i dobili 250.000,drugo kolo povlasceni,3 kolo ispali ali idemo u 4 kolo kv za LE sve u svemu koeficijent za sezonu preko 2 i tako npr 4 sezone oko 10 koeficijent a ako bi jednom usli u grupe mozda i 15-16 umesto sadasnjih 7 i posle bi u vecini kola bili nosioci…Plus od ovih 6 utakmica ove sezone i ako ne udjemo u grupe zaradicemo oko 2 i po miliona od UEFE i ulaznica+tv prava,sponzori,prodaja rekvizita,oko 3 i po do 4 miliona,pa ako se odigra minimum tih 6 utakmica u kvalifikacijama prodaju se 3-4 igraca za oko 1.5 do 3 miliona po igracu znaci minimum 4 i po do maksimum 12 miliona+pare od ulaznica od prvenstva i kupa,tv prava i dolazi se do cifre od oko 8 do 16 miliona po sezoni sto obezbedjuje budzet i solidan tim,to je ispravan put i to je ova uprava zacrtala,znaju oni sta treba samo im treba dati podrsku i ovakvim radom za 3-4 sezone napravili bi veliki pomak,a za jedno 5-6 sezona bili bi u plusu.,..

Reply
milan zvezdaman авг 10, 2016 at 16:04

da smo prosli ludogorec sad bi svi igraci vredeli duplo vise i zaradili bih 9 miliona, ali ovako sta da se radi mora se i ziveti od neceg i bez njih smo za nasu ligu prejaki..

Reply
Nemanja Filipovic авг 10, 2016 at 15:57

Pa neka idu, ali za pristojne pare da zaradimo bar 10ak miliona, ne zaboravite da imamo Davida Babunskog i Plavsica koji mogu da budu dobra zamena Kataiu jer su jos uvek mladi i ima prostora da napreduju, a i Hugo moze da ide imamo dobrog napadaca Stefana Ilica…
najbolje da odu Katai i Hugo da se dovede kvalitetan stoper

Reply
maxmasina11 авг 10, 2016 at 15:19

Da bas male pare, dosao za 0, a ide za 1.5m. Pritom ima 28 godina. Mani se tako glupih komentara

Reply
Hadži Dragan авг 10, 2016 at 15:10

SAMO TRANGE FRANGE…

Reply
LA[K]I авг 10, 2016 at 15:05

Steta sto ide, a jos veca steta sto cemo male pare zaraditi za njega.

Reply

Leave a Comment