Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Јована Каракашевић: „Очекујемо једно од прва три места“

Јована Каракашевић
Јована Каракашевић

Једна од најзапаженијих кошаркашица Црвене звезде у победи над Челаревом, Јована Каракашевић, специјално је за сајт Моја Црвена звезда пренела утиске после меча, и очекивања у сезони.

Деветнаестогодишња играчица нас је прво упознала са утисцима после утакмице.

Због не баш најбољих резултата у пипремном периоду смо ушле у утакмицу нервозно и стегунто. Срећом, то је трајало само првих пар минута, а након тога смо брзо наметнуле свој стил игре, па нам није био проблем да рутински завршимо утакмицу.

Наш центар мисли да се током припрема доста радило и да се очекују поводом тога добри резултати у сезони.

На припремама смо се много трудиле, ради се напорно у клубу, и очекују се добри резултати. Главни циљ нам је једно од прва три места у лиги, што сигурно није недостижно. Што је најбитније, у клубу влада добра атмосфера, нико нема потребе за неким жаљењем, и све иде својим током.

За крај, Јована нам је рекла да ће дати све од себе у наставку сезоне, и да ће се потрудити да са својим саиграчицама доведе Звезду тамо где јој је и место.

Што се моје игре тиче, ја ћу се трудити да одиграм што боље могу, како код куће, тако и у гостима. Свима нам је циљ успех Црвене звезде, а са овим тимом, који има квалитет, то је најбитније да се оствари.“ , закључила је Јована Каракашевић.

Да напоменемо, Звезда у наредном колу екипу Лознице, која четвртог октобра игра са Старом Пазовом.

Повезане вести

Leave a Comment