Moja Crvena Zvezda
ВажноДербиДомаћи шампионатФудбал

Канга: „Схватам тежину дербија, надам се допринoсу победи!“

Прилику да први пут осете атмосферу београдског вечитог дербија овог викенда имаће Звездине новајлије. Гелор Канга истиче да је свестан важности коју та утакмица са собом носи.

– Нисам много времена провео у Београду, али већ сам схватио какву тежину носи вечити дерби, да и играчи и навијачи овде живе за ту утакмицу. Очекивања су велика од нас, али пошто смо отворили сезону на одличан начин пуни самопоуздања улазимо у ову утакмицу – рекао је Звездин новајлија.

Звездин Габонац из недеље у недељу пружа све боље партије.

– За сваку моју добру игру пођеднако су заслужни и сви саиграчи. Колектив нам је увек испред појединаца и из тако доброг односа стварамо и добре резултате. Не потцењујемо ниједног противника и знамо да у вечитом дербију неће бити лако. Озбиљно смо приступили припреми меча, као што смо и сваком до сада, напорно тренирамо како бисмо у суботу донели радост нашим навијачима.

Канга наглашава да поштује сваког противника, али да верује у повољан резтат у корист своје екипе.

– Битно је да на утакмици стојимо чврсто на земљи, да нас не понесе атмосфера. Сталоженом и сигурном игром сигурно можемо до циља. Значи нам што смо до дербија повезали седам мечева без пораза и надам се да тај низ неће бити прекинут. Имамо играче који су ушли у серију, још неки појединац сигурно може да искочи и реши ову утакмицу. Да ли ћу то бити ја или неко други стварно није битно. Волео бих да асистирам за гол или два, надам се да ћу тако да допринесем победи – закључио је Канга.

Повезане вести

Leave a Comment