Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Божовић и без трећег стандардног играча у Чачку

Миодраг Божовић ће након Александра Луковића и Гелора Канге бити лишен услуга још једног стандардног првотимца на утакмици у Чачку.

Наиме, леви бек Михаило Ристић се није опоравио од повреде због које није стартовао на последња четири меча, те ће прескочити и дуел са Борцем обзиром да су му се болови враћали након улазака у финишу утакмица са Радом и Спартаком.

Њега ће по свему судећи заменити искусни Душан Анђелковић који је успешно обављао све обавезе по левом боку и уписао неколико аистенција на претходним утакмицама.

Повезане вести

5 comments

vlada нов 4, 2016 at 17:20

brate mili,nemoj samo da pricas,napravi neku igru…

Reply
neso нов 4, 2016 at 14:28

bogovicu i rezervne igrace na klupi za tebe su standarni ovo postoji samo kod tebe mada je galosno

Reply
mmajsror111 нов 4, 2016 at 12:07

To uopste nije tacno oko toga ko je standardan, odnosno da se menjaju stalno. Zna se kod Grofa jezgro tima, ali iz razloga povreda, suspenzija, forme cesto dolazi do promena, ali ne toliko da se lupa sa cifrom 4-5, kao u ovom pokusaju od komentara doticnog lika

Reply
CIGANIN 74 нов 4, 2016 at 11:48

pojam „standardni“ ne postoji u nasoj ekipi,tacnije kod Grofa,ceo igracki kadar od jula je bio „standardan“ tako da je nebitno kojih 11 ce istrcati u Cacku jer vec u Krusevcu pocecemo bez 4,5 nekih drugih“standardnih“ iz Cacka

Reply
Vuja NBG нов 4, 2016 at 12:48

Upravo tako .

Reply

Leave a Comment