Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Срнић: „Против нас се сви бране са десет играча“

Фудбалери Црвене звезде имаће довољно времема да анализирају свог наредног противника пошто се меч против Напретка у Крушевцу игра 19. новембра.

Звездин везиста Славољуб Срнић истиче да се та утакмица неће много разликовати од меча 15. кола Суперлиге против Борца из Чачка.

– Видело се да нам није било лако на терену у Чачку, сигурно једна од најтежих утакмица од почетка сезоне. Која год екипа да игра против нас често у свом шеснаестерцу има и по десеторицу играча. Тешко нам је да пробијемо такву дефанзивну линију. Сигуран сам да се наредна утакмица против Напретка неће много разликовати. Знамо шта можемо да очекујемо и урадићемо све да се што боље припремимо. Неће то бити атрактиван фудбал, али докле год побеђујемо, макар и минималним резултатом, ја сам задовољан – рекао је Срнић.

Звездином везисти на свакој репрезентативној паузи недостаје фудбал.

– Пауза увек генерално добро дође играчимa. Лично бих више волео да играмо утакмице, да не прекидамо тај такмичарски ритам. У последње време проводим мање времена на терену тако да ми недостају мечеви и време проведено на терену. Ипак, екипи ће добро доћи одмор јер су иза нас тешки тренинзи и утакмице. Можда је ово право време за одмор, да напунимо батерије за наредна два захтевна гостовања – поручио је Срнић.

Повезане вести

6 comments

kastiljo нов 8, 2016 at 21:25

Koliko mi je vise mucno citati ove izlizane fraze,iz godine u godinu iz sezone u sezonu ne mogu smisliti nesto interesanto reci…Daj nek prestanu novinari da rade ove konferencije i intervjue pred utakmice osim evropskih utakmica pa makar ih i ne bilo….

Reply
dejo нов 8, 2016 at 18:05

Srnicu znam da je los teren bio problem al vi morate pametnom igrom da otvarate u prvom poluvremenu ekipe u Srbiji ,odlicnu si asistenciju napravio kod gola Crvene Zvezde zato reci saigracima u Crvenoj Zvezdi a i dogovorite se sa Grofom da naucete da centriraju bolje igraci Crvene Zvezde neki jos nesto pokusajte ekipe po Srbiji da probijete po stranama lijevoj i desnoj Srnicu a naravno ako moze i po sredini al neka bekovi Crvene Zvezde vise izlaze na suprotnu stranu terena kad Crvena Zvezda igra

Reply
Vuja NBG нов 8, 2016 at 16:05

Seća li se neko prve postave sa kraja jula,koja je počela obe utakmice sa Ludogorecom :
KAHRIMAN,CVETKOVIĆ,RENDULIĆ,FIBEL,IBANJEZ,DONALD,LE TALEK,KANGA,SRNIĆ,MOUČE,KATAI.
A ovo je postava koja igra par zadnjih utakmica :
MANOJLOVIĆ,PETKOVIĆ,LE TALEK,LUKOVIĆ,ANĐELKOVIĆ,DONALD,POLETANOVIĆ,RUIZ,PLAVŠIĆ,SIKIMIĆ,ORLANDIĆ.
Delije,molim vas za mišljenje ?!?!?!

Reply
dejo нов 8, 2016 at 17:59

Vuja NBG mislim da je bolja ova postavka zadnja al stoper Lukovic treba da ide u penziju dalje desni bek mora da se nadje drugi umjesto Petkovica na sredini terena treba da igra Babunski umjesto Poletanovica jer je Poletanovic pozamljen igrac a Babunski Crvene Zvezde igrac sto posto isto tako je dobro sto je bilo protiv Borca dva napadaca samo bih ja umjesto jednog od ove obojice vise volio da bude u napadu Stefan Ilic moze zasto da ne sa Sikimicem dokle ne dodje novi napadac uz Ilica znaci formacija 4-4-2

Reply
Bata нов 8, 2016 at 15:20

Budi uvek kao brzi voz i nece biti problema .

Reply
Vuja NBG нов 8, 2016 at 13:59

Samo napred Srno…

Reply

Leave a Comment