Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда у посети техничким факултетима

Фудбалски клуб Црвена звезда наставља да посећује факултете и дружи се са студентима, а све у циљу промовисања акције „Нераскидива веза – Звезда и студенти“.

Овог понедељка, 13. децембра, од 19 часова студенти Архитектонског, Грађевинског и Електротехничког факултета имаће прилику да кроз дружење и разговор сазнају све оно што их занима о начину функционисања нашег клубу. На велико задовољство студената на сва њихова питања одговараће председник клуба Светозар Мијаиловић, као и играчи Александар Луковић и Зоран Рендулић. Наши фудбалери су већ показали да се одлично сналазе и за катедром и да увек радо, уз много смеха, разговарају са будућим академским грађанима.

Ово ће бити пети у низу факултета Универзитета у Београду који је препознао и подржао жељу Црвене звезде да се, као некада, везе између клуба и студената учврсте и да клуб будућим академским грађанима понуди одговоре на многа питања која их занимају.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

dejo дец 12, 2016 at 15:54

http://www.mozzartsport.com/vesti/udruzili-se-zvezda-i-partizan-u-srbiji-ce-se-od-naredne-sezone-igrati-jos-jedna-liga/153769Odlican potez dva najveca kluba u Srbiji jos kad bi uz postojeci kup Srbije napravila se jedna utakmica Super kupa Srbije prije pocetka prvenstva ta utakmica da se odrzi a to budu timovi koji su osvojili kup i prvenstvo Srbije a moj predlog je da se ta utakmica Super kupa Srbije Bec jer tamo ima puno Srba

Reply
dejo дец 12, 2016 at 14:24

Sjajna akcija uprave FK Crvena Zvezda nadam se da cete zavrsit posao sa ljudima koji vode Kovilovo i kupit ga jer bi to bilo sjajno omladinsku skolu Crvene Zvezde u svakom pogledu bi to bilo za Crvenu Zvezdu dobro recimo mogla bi tu odrzat pripreme Crvena Zvezda

Reply

Leave a Comment