Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Роби и Чава пред гостовање Новог Пазара

Фудбалери Црвене звезде угостиће у суботу од 18 часова екипу Новог Пазара у оквиру деветог кола Суперлиге Србије и то ће уједно бити први меч ова два ривала у историји шампионата Србије. Тренер Роберт Просинечки и првотимац Милош Димитријевић, очекују победу и добру игру у којој ће навијачи уживати.

– Наш противник ће у Београд сигурно доћи силно мотивисан. До сада су освојили четири бода, али то нас не сме заварати, јер сам сигуран да ће као и сви наши ривали доћи на Маракану са великом жељом да остваре позитиван резултат. То значи да максимално озбиљно морамо ући у меч. Не бежимо од улоге фаворита, и верујем да ћемо наше навијаче, које очекујем у великом броју, обрадовати победом и убедљивом игром – као и увек оптимистичан је Просинечки.

Одлични везиста Милош Димитријевић, такође очекује добар меч, пред добро попуњеним трибинама, а када је коначан исход у питању, нема ни трунку дилеме.

– Поштујемо сваког противника, али моји саиграчи и ја смо силно мотивисани да сутра потврдимо добру и ефикасну игру из Лучана против Металца, и забележимо нову победу. Терен ће бити наквашен због кише, али то нама не би требало да представља проблем, напротив, мислим да ће наша пас игра коју форсирамо бити само још бржа и делотворнија – истакао је Чава.

Након данашњег тренинга, стратег црвено-белих отклониће све дилеме око састава, а списак играча у протоколу зависиће и од здравственог билтена.

– Видећу вечерас каква је ситуација са неколицином играча који су се жалили на лакше повреде. Ту пре свих мислим на Мијаиловића и Вешовића који су јуче тренирали смањеним интензитетом.

Фудбалски клуб Црвена звезда користи и ову прилику да апелује на навијаче оба тима који дођу сутра на највећи српски стадион, да навијају фер и коректно, без вређања и било каквих инцидената. Меч је проглашен утакмицом високог ризика, па ће услед тога и контрола на улазима на стадион бити ригорозна и под посебном присмотром органа реда. Капије за све посетиоце се отварају у 16 сати, два сата пре почетка фудбалске представе.

Повезане вести

3 comments

Теша_Делија!!! окт 21, 2011 at 19:43

U koliko sati je basket sutra?

Reply
Raka Delija окт 21, 2011 at 19:45

Basket je večeras u 20:00.Imaš prenos na B92 i na Areni. 🙂

Reply
Теша_Делија!!! окт 21, 2011 at 20:15

E je*iga, ja hteo da idem 🙁

Reply

Leave a Comment