Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Отказана утакмица са Копром

Фудбалери Црвене звезде настављају са припремама у Словенији, а у уторак 17. јануара дошло је и до првог одступања од плана.

Због јаког ветра који већ други дан заредом квари услове за тренирање а пре свега рад са лоптом, отказана је прва контролна утакмица коју је у среду од 17 часова требало да играју Црвена звезда и Копар. По свему судећи, Црвена звезда ће у првој фази одиграти две уместо три контролне утакмице, а остаје да се види да ли ће противници у те две утакмице бити Анкаран и Декани како је планирано, или ће Копар бити противник уместо једне од те две екипе.

Фудбалери Црвене звезде у су у уторак по први пут тренирали на терену са вештачком подлогом спортског центра „Боњифика“. Због јаког ветра није могло да се ради са лоптом, па су играчи радили истрчавања читавих сат времена, а потом се прешло на рад у теретани. Терен са вештачком подлогом је изузетно добар и квалитетан, као и сама теретана, па су наши играчи, не рачунајући ветар, имали одличне услове за тренирање.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

lukadelijarovinj јан 18, 2017 at 01:25

uzeo slobodan dan i sve i na kraju ovo… Ko zna kad cu ga dobit opet zivim u hrvatskoj i zivim za zvezdu i onda ovo .. necemo manekene u timu

Reply
dejo јан 17, 2017 at 18:32

Pa nece valjda zbog jednog vjetra Crveno beli fudbaleri da igraju sa losim timovim na pripremama u banji Termi Catez Slovenija zar ne treba uprava Crvene Zvijezde dovede dva tima koja ce da budu pravi sparing timovi koji ce da pomognu strucnom stabu Crvene Zvijezde u pravljenju pravog tima Crvene Zvezde za domaca takmicenja u Srbiji i Evropi jer hocemo jaku Crvenu Zvezdu da svi igraci budu kao jedan i da ginu za svaku loptu jer tako treba da igra Crvena Zvezda

Reply

Leave a Comment