Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

„Легенде Маракане“ – Стеван Дика Стојановић

У новој епизоди серијала „Легенде Маракане“ представљамо вам чувеног голмана који је као капитен Звезде имао част да подигне пехар европског шампиона 1991. године – Стевана Дику Стојановића.

Некадашњи Звездин капитен присетио се ко је заслужан за његов долазак у екипу као и зашто је у тиму желео једино улогу голмана. Говорио је и о многим одбранама које и данас на снимцима изазивају радост код свих навијача, присетио се како су из његовог угла изгледали неки од најславнијих дана из Звездине богате историје, али и шала за које је у то време увек био спреман Драгиса Бинић.

Ко је тренер голмана који је имао пресудан утицај на каријеру Дике Стојановића, као и још много занимљивости погледајте у новој епизоди.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

dejo јан 24, 2017 at 23:55

Hvala ti za sve Dika Stojanovicu sto si napravio za Crvenu Zvezdu ,Stojanovicu jedini spas za sadasnju Crvenu Zvezdu i buducu Crvenu Zvezdu je Privatizacija Crvene Zvezde to vi legende treba da trazite od drzavnih vlasti Srbije naprave jer je to itekako u interesu Crvene Zvezde sve drugo je steta za Crvenu Zvezdu

Reply

Leave a Comment