Moja Crvena Zvezda
Куп СрбијеФудбал

Просинечки: „Срећно смо прошли“

После драматичне утакмице у осмини финала Купа Србије и победе у шокантној завршници против Баната у последњем минуту, голом Бразилца Евандра из оправдано досуђеног пенала, тренер Црвене звезде Роберт Просинечки на конференцији за новинаре, честитао је гостима из Зрењанина на доброј и веома организованој игри.

Једино добро у свему овоме је што смо прошли даље. Ни у једном тренутку ово није била права Црвена звезда, изузев можда у последњих петнаест минута и пет судијске надокнаде. Тада смо, иако са играчем мање, имали потпуну иницијативу и стално смо вршили притисак. Банат је играо добро, поготово дефанзивно, али су имали и полуконтре и контре. Имају добре и брзе играче, а то смо знали и пре утакмице. У суштини, на крају смо срећно прошли. Ово је упозорење за следеће утакмице, а већ у недељу гостујемо у Ужицу Слободи, која је у врху Суперлиге Србије – рекао је Просинечки.

Шеф стручног штаба црвено-белих је истакао да изузев последњих 15-20 минута, који су, како је нагласио, одиграни јако добро, све остало је било испод нивоа Црвене звезде.

Волео бих да смо од почетка играли као у драматичном финишу, након искључења нашег голмана. Не бежимо од тога да је ово било наше лоше издање и да многе ствари морамо да поправимо. Надам се да ћемо у томе успети већ против Слободе. На крају, после свега што се дешавало на мечу са Банатом, морам да будем задовољан крајњим резултатом – казао је Роберт Просинечки.

Повезане вести

22 comments

Mare окт 26, 2011 at 16:30

Robi , ti si legenda. Nisi ti kriv sto te okruzuje bagra… Svi su svesni katastrofalne situacije u klubu, ali svi cute. Nasa ljubav prema klubu je neizmerna! ZVEZDO VOLIM TE!

Reply
alex86 окт 26, 2011 at 14:45

Robi ja sam uvek na tvojoj strani i uvek kazem da sa ovim balvanima u ekipi ti ne mozes bolje i to je kraj svake price.Dajes sve od sebe,trudis se ali ne ide i nece ici dok imas ovaj igracki kadar.Ti si lepo trazio igrace koji su ti neophodni,jer su ti oni doveli te igrace?Nisu i kako sada ocekuju nesto?Znate onu narodnu „koliko para toliko i muzike“,e to vam je nas slucaj i zato savetujem sve da kritikuju Adzica,Lukica,Vesica i kompaniju,a ne tebe jer ti nisi nizasta kriv.

Reply
ChargerNS окт 26, 2011 at 13:31

Meni nije jasno da čovek koji je vrhunski igrao fudbal ne može da shvati neke stvari. Kad imaš dva prosek špica koja mi imamo, mnogo je jednostavnije obojici da igraju ako igraju u paru jer su bliži jedan drugom pa možda mogu i da odigraju nešto. Mezenga i Kaluđerović kao da su pali sa marsa. Nisu jedini jer imamo još marsovaca i otuda i onakva igra od sinoć a tek idu teške utakmice i vrlo brzo će se videti koliko su muljali i lagali još od prelaznog roka. Mi ni protiv groblja nemamo šta da tražimo u derbiju. Ovde nemaju motiva a na derbiju se us.ru u gaće. Eto to ti je danas Zvezda, SIVILO!!!

Reply
igordelija окт 26, 2011 at 04:59

ne kudite vise pobjedili smo to je najvaznije pogledajte video delija sa utakmice tako se daje podrska klubu a vi internet navijaci oladite malo

Reply
Steva окт 26, 2011 at 15:03

hahaahaha ocigledo je da nisi gledao utakmicu …Igraci sem Adija su ispraceni „Igrate k’o pi*ke“…

Reply
igordelija окт 26, 2011 at 15:06

Gledao sam to jeste bilo ali o cemu sam pricao je podrska do kraja utakmice

Reply
Vlada Tosic окт 26, 2011 at 00:24

Mislim da bi najpametnije bilo Robiju da ne daje vise izjave….Ovo nema smisla vise…. On se ponasa kao da je on ekonom… Vec 10 put on kaze OVO NIJE ZVEZDA, NE STVARAMO SANSE, OVO JE UPOZORENJE ZA SL. UTAKMICU….. PA EL TI POSTAVLJAS TAKTIKU, EL TI KAZES KO CE DA IGRA? Kaze lik BANAT IMA DOBRE I BRZE IGRACE (idem da se ubijem) … Onda ti imas vanzemaljce a ne igrace … Jesi ti bio nasa legenda ali ja vise ovo mucenje ne bih da gledam … Ja da strepim protiv drugoligasa ne zelim… Neko ce da kaze VIDI OVOG POSLE JEDNE LOSE ODMA KENJA…. eeee da je jedna… Cele sezone se mi mucimo, satro igramo kao barsa, imamo posed lopte… AL SE DODAJEMO NA SVOJOJ POLOVINI !

Reply
Milan окт 26, 2011 at 00:55

A jesi ti neki Španac,pa pišeš el ovo,el ono…?!Pitanje se postavlja sa jel’!

Reply
Marko Darkovic окт 25, 2011 at 23:05

Звезда у Србији треба да буде као Барса у Шпанији. Да свако кад дође на Маракану моли Бога да не прими више од 5 комада, да свако од нас страхује. Маракана мора да буде неосвојива тврђава. Ово је недопустиво, да друголигашка екипа одолева 95. минута!

Reply
NIKOLA окт 25, 2011 at 22:55

Robi postujem te kao jednu od najvecih legendi naseg kluba inace bi svasta
napisao MOLIM TE SAMO JEDNO DOSTA, VISE SA PRAZNIM PRICAMA

Reply
Konstantin окт 25, 2011 at 22:13

Zasto stalno pricamo o popravljanju. Imali smo pauzu za vreme transfera i tada su bile price da su igraci Zvezde kondiciono spremni da igraju na najvisem nivou, da li je to tako ? Imali smo posle razne pauzice za vreme igranja reprezentacija i tada smo popravljali igru, pa dokle bre to ?
Neki od vas ce reci da je lako kritikovati kada je tesko, ali ja trpim koliko i vi i sada sam pukao… Kada cemo shvatiti da 4-3-3 nece proci kod nas i da uhvatimo zlatnu ribicu i pozelimo tri zelje a da svaka bude da igramo kao Barsa… Zemlja smo koja stanca odbrambene fudbalere pretezno pa zasto onda letimo i igramo igru u kojoj 80% drzimo loptu i ne mozemo da damo gol… Pricajte vi sta hocete ali ovo nije sistem za nas…

Reply
kako da ne окт 26, 2011 at 00:21

Tako je za nas je sistem 8-1-1 !

Reply
Gorcin окт 25, 2011 at 22:06

Nije Evandro Mesi,pa da fula penal u nadoknadi

Reply
ZVEZDA ŠAMPION окт 25, 2011 at 21:53

Mora mnoogo bolje, ali najvažnije je da smo prošli i na kraju se samo pobeda gleda.. Sad nam preostaje da ispravimo greške i da se fokusirsmo samo na Slobodu (to nam je možda i prelomna utakmica ove jeseni), a ja znam da Zvezda to može!
Zvezda mi je sveee

Reply
IggY окт 25, 2011 at 21:40

Robi kad te molim okani se ove formacije vise…. Da imamo bar jednog napadaca da valja, mozda bih te i shvatio, ali posto nemamo sto onda ne igramo sa dva spica, ugurali bi nekako gol na vreme.. Ne mogu vise da strepim svaku utakmicu, mucimo se protiv nizerazrednih ekipa, ne pamtim kada smo resili i jednu utakmicu a da nisam drhtao zadnjih dvadeset min… boli me briga da li cemo igrati kao mala Barsa, ja zelim da pobedjujemo i resavamo utakmice na vreme… Nasa liga je takva, nikad ova formacija nece biti dovoljno dobra , kad se protivnik brani sa 11 igraca….

Reply
Momcina окт 25, 2011 at 22:49

MIslim da nisi bas u potpunosti u pravu. To mucenje sa nizerazrednim ekipama nije bas ni tacno. Realno,ovo je kup,tu se svasta desava. Pogledaj po ostalim ekipama u Evropi. Ako se setis koju godinu unazad,pa vise sam strepeo od Borca,nego od Partizana. Ocigledno je da nam ova formacija ne odgovara,bar bez pravog spica,ali ipak,mnogo smo sigurniji. Ne kazem da smo sigurni,nego da smo sigurniji. Tako da,sa nekim jakim napadacem,prosetali bi se kroz prvenstvo.

Reply
Vlada Tosic окт 26, 2011 at 00:18

MI SMO IGRALI SA SKORO NAJJACIM TIMOM BRE !!! OSTALI OVO IGRAJU SA OMLADINCIMA !

Reply
Covek окт 25, 2011 at 23:33

A izvini molim te kako mislis da cemo lakse da damo gol sa 1 nego sa 3 napadaca ?! Imajuci u vidu postojeci igracki kadar…

Reply
delija окт 25, 2011 at 21:36

bruka!!!

Reply
Alex Krycek окт 25, 2011 at 21:28

Vrsis rotacije neke, a nemamo igrace ni za prvi tim…

Reply
X окт 25, 2011 at 21:16

‎7. kolo SEHA lige:Izviđač-Crvena zvezda 29:31 (10:17).Prva pobeda u Regionalnoj ligi!

Reply

Leave a Comment