Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Доналд: „Сви смо веома разочарани“

Фудбалери Црвене звезде нису успели да забележе победу у 153. окршају са вечитим ривалом.

Деловало је да ће црвено-бели славити на рођендан, али на крају су ривали поделили бодове.

Веома сам разочаран. Ово је трећи пут да губимо бодове у дербију у последњим минутима. Као да у другом полувремену ни не играмо, није ми јасно зашто. Много смо боље стајали у првом делу. У реду, нисмо изгубили, али када примиш онакав гол на крају, не можеш да не будеш незадовољан. Не знам шта нам се дешава у завршницама, мораћемо да направимо пажљиву анализу, али тренутно смо сви веома разочарани. Дерби не може да се игра само једно полувреме — рекао је Доналд.

По Доналдовом мишљењу фудбалери Црвене звезде и те како имају за чим да жале.

Осећам се као да нисмо ни играли фудбал у другом полувремену. У реду, водили смо 1:0, ни не морамо лепо да играмо, али онда морамо да приведемо утакмицу крају и победимо. Мислим да је гол последица наше грешке, а не њихове добре игре. Није била тактика да се повучемо, али имали смо резултат и није било разлога да срљамо. Али, морали смо да сачувамо мрежу — истакао је Доналд.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

dejo мар 5, 2017 at 16:23

Donald razocaran sam tvojom igrom kao i svim ostalim igracima Crvene Zvezde osim sto je spasavao Crvenu Zvezdu Manojlovic i hvala mu sto je ostalo nerijeseno na stadionu Crvene Zvezde ps inace nikad nije ovako lose odigrala derbi Crvena Zvezda protiv Partizana kao ovaj juce sto je zavrsen nerijeseno ,puno stvari morate da mijenjate u igri Donalde svi odreda pristup je bio izuzetno los da ne upotrebljavam jace rijeci

Reply

Leave a Comment