Moja Crvena Zvezda
ВажноКуп СрбијеНајновијеФудбал

Милошевић: „Лепа увертира за дуеле који нас очекују у финишу сезоне“

Фудблери Црвене звезде су победом у мечу против Младости од 4:2 обезбедили пласман у полуфинале Купа Србије. Звездин леви бек Стефан Милошевић уверен је да се његова екипа неће зауставити на овом успеху.

Заиста је велика част што сам део екипе која је након четири сезоне обезбедила пласман у полуфинале Купа. То је велика ствар за Звезду. Одиграли смо одличну утакмицу, то показује и чињеница да смо за 18 минута постигли четири гола. Посебно ме радује то што након поготка који смо примили у 45. минуту нико није клонуо, сви смо веровали у победу. Сматрам да је ово лепа увертира за дуеле који нас учекују у финишу сезоне. Има још до финала Купа, али дупла круна је оно за шта се ми боримо и даћемо све од себе да то ове године и оставримо — рекао је Милошевић.

Милошевић ће наставити да се бори за своје место уз леву аут-линију.

Могао сам да очекујем шансу пошто нажалост Анђелковић има проблем са зглобом, а Ристић је недавно изашао из повреде. Није ме шеф одмах послао на загревање, али испоставило се да имамо добар резултат и било је простора да се ипак нађем на терену. Наставићу даље напорно да радим на сваком тренингу јер је то једини начин да заслужим неку већу шансу. Имамо густ распоред у наредном периоду и сигуран сам да ће тренер Божовић измешати карту тако да се сви ми са нешто мањом минутажом надамо шанси. Не очекујем да будем стартер у предстојећим утакмицама, свестан сам да последњих годину дана нисам играо, али верујем да уласком са клупе у неким тренуцима могу да помогнем екипи —поручио је Милошевић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

dejo апр 7, 2017 at 17:28

Samo treniraj sto vise Milosevicu jer ce ti se na kraju taj rad isplatit u potpunosti ,licno moje misljenje je da ti treba da budes lijevi bek u Crvenoj Zvezdi Milosevicu ispred Andjelkovica ne samo ispred Ristica

Reply

Leave a Comment