Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Плавшић: „Држимо конце у својим рукама!“

Важна три бода освојили су изабраници Миодрага Божовића на данашњем гостовању у Крушевцу. Други гол на мечу за Црвену звезду постигао је Срђан Плавшић.

Најважније је да смо освојили нова три бода, по то смо и дошли. Држимо конце у својим рукама, фокусирани смо на то да забележимо све тријумфе до краја сезоне и да победама не дозволимо да трофеј оде из наше куће. Јако сам срећан и задовољан што смо успели на овако тешком гостовању да победимо и задовољни се враћамо у Београд — рекао је Плавшић.

Први гол који је Плавшић постигао на данашњој утакмици поништен је због офсајда.

Лично мислим да нисам био у недозвољеној позицији, погледаћу снимак. Није битно, бог ме је наградио и дао сам други, још лепши погодак. Заиста сам срећан због гола зато што је дошао у врло важном тренутку, када је било 1:0 за нас. Када смо постигли и други погодак сви смо осетили олакшање и без великог притиска привели утакмицу крају. Због непажње смо примили гол у последњим тренуцима меча, али на нашу срећу већ је било 2:0.

На мечу против Напретка Плавшић је уписао седми гол у сезони.

Гол ми наравно много значи, овог пролећа играм заиста добро, али то никако не бих могао без саиграча. Захваљујем им се још једном на томе. Из доброг колектива се увек издвоји неки појединац. Овог пута сам то био ја, следећег ће већ бити неко други, важно је само да побеђујемо. Понављам, без саиграча не бих могао ништа. Имамо чврст карактер, то смо данас и показали. Много нам значи ова победа и пуни самопоуздања окрећемо се новом противнику — поручио је Плавшић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

7 comments

dejo апр 23, 2017 at 17:49

Cestitam ti na lijepom golu u Zvezdinom dresu Plavsicu al u ljetnnjem prelaznom roku je potrebna prava cistka u igrackom kadru i promjene u upravi Crvene Zvezde Privatizacija Crvene Zvezde kupovina Kineza ili Kineske jake kompanije Crvene Zvezde pa onda ce bolje biti Crvenoj Zvezdi ili ce ubrzo Crvena Zvezda igrat totalno amaterski fudbal

Reply
Dejan апр 23, 2017 at 19:53 Reply
otpisani101 апр 23, 2017 at 09:57

Plavsic ako izuzmemo derbi je nas najbolji igrac ovog proleca…izgubili smo u 3 derbija 8 boda i najbolji igraci igraju najbolje velike utakmice…o sarlatanu grofu ne bih vise da pricam…sem da stanem u jednoj stvari u odbranu grofa…nije ovo najgora zvezda,brzo smo zaboravili njegovog nadlednika ,citam po portalima malog murinja…ja pamtim utakmicu ofk i zvezde1-0,gde verovali ili ne,zvezda tokom citave utakmice nije uputila sut na gol…sezona malog murinja je najgora u zvezdinoj istoriji…i po statistici i po igri i po porazima…terzic je lud ako ga vrati…

Reply
Rajčić апр 23, 2017 at 10:03

Zašto mali murinjo, zašto grof, pa nije Zvezda jao evropski svetski prvak ostao da mu budu ta 2 trenera opcija pobogu, ima trenera primer Pižon, Rajevac pa i Lalatovic je bolja opcija od pomenute dvojice grofa i murinja, jednostavno ovo danas što igra Zvezda je velika sramota za klub take reputacije.

Reply
otpisani101 апр 23, 2017 at 10:10

Slazem se samo za lalatovica…pizon i rajevac…???…pa gde rade ???sem gane rajevac nista i nigde…a pizon nema ni ganu…

Reply
Rajčić апр 23, 2017 at 11:00

Ali bukvalno su bolji treneri od pomenutih dvojice, grof je prevera od trenera, ali nema niti neki tim ali sve u svemu sam ih je selektiro 6 stranaca u startnoj postavi je nedopustivo za Zvezdu, ima domaćih igrača bolji od legije stranaca primer, Vukanović, Jovanović, Meleg, Maraš daleko su bolji od naših stranaca i sa duplo manjim godišnjim platama recimo kanga 400 h ruiz 380h to je ozbiljan novac za partije kake prikazuju.

Reply
Darko апр 23, 2017 at 09:38

Videli smo mi Atomski mrave u derbiju vase konce i konopce, izuzev tebe Manojlovica, Frimponga posle osvojene titule treba da radi metla na marakani prvo od uprave , strucnog staba, i svih amatera u klubu osim pomenuteh 3 iz startne postave, jer ovo nista nevelja nikad Zvezda ovako lose nije stajala na terenu u istoriji kluba!

Reply

Leave a Comment