Moja Crvena Zvezda
ВажноКуп СрбијеНајновијеФудбал

Бесплатно и на Куп!

154. вечити дерби

Капије стадиона „Рајко Митић“ у уторак ће бити широм отворене.

Фудбалери Црвене звезде и Чукаричког одиграће другу полуфиналну утакмицу Купа Србије у уторак, 09. маја од 16 часова.

Сви заинтересовани гледаоци ову утакмицу моћи ће да прате бесплатно. ФК Чукарички је изашао у сусрет нашем клубу, те се улаз на стадион неће наплаћивати.

Црвену звезду ће на овој утакмици са клупе водити нови тренер, и клуб је одлучио да свим навијачима омогући улаз како би се у што већем броју пружила подршка Бошку Ђуровском.

Црвена звезда је након прве полуфиналне утакмице стекла високу предност од 4:1, и има прилику да се сутра пласира у своје прво финале Купа Србије после пет година.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

milos rankovic мај 8, 2017 at 14:43

SAD SAM SLUSAO TERZICA I IMA DOSTA ISTINE O SVEMU OVOME STO PRICA KOKEZA JE ZVEZDIN NAJVECI NEPRIJATELJ ZATO STO SU GA DELIJE NAJURILE GROBARSKA GOVNA SAD ODJEDNOM NECU VISE DA PRICAJU AJMO LJUDI U NIS KAD BAGRA BUDE IGRALA DA NAVIJAMO ZA RADNICKI AKO MOZEMO ZA OLIMPIJAKOS MOZEMO I ZA NIS DA NAVIJAMO SAMO DA NEBUDU PRVI JER VOZDOVAC IGRA ZA NJIH SETITE SE KUPA KAKO SU NAMESTILI LUCANE ISTO NJIHOV KLUB TO SVI ZNAMO DA SE SKUPIMO NAS PESTO I DA ODEMO U NIS DOSTA JE TO DELIJE MOGU AKO ZELE PRVI CU DA IDEM A U KUPU AKO ONI PRODJU NEMA RUKOVANJA IZVINI I TO IZGINUTI KO NIKAD KLIZATI SKAKATI UDARATI KAD TREBA MI MRZIMO GROBARSKI KLUB I NIKAD NECE BITI ISTO POSLE OVOGA BAGRO GROBARSKA

Reply

Leave a Comment