Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Ђуровски: „Звезда је мој клуб и то ми нико не може узети!“

Иако се чинило готово сигурним да ће Бошко Ђуровски наставити посао на Маракани, ситуација је сада далеко другачија. Ипак, одређене шансе и даље постоје.

„Пре три дана сам разговарао са директором Терзићем, он ми је том приликом пренео како има одрешене руке да изабере новог тренера. Терзићу сам поновио своју филозофију и планове као и то да сам максимало спреман да водим екупу и у следећој сезони“ рекао је за „Новости“ Ђуровски.

Ђуровски истиче да је увек спреман да помогне свом клубу, ма на колико то било.

„Звезда је мој клуб и то ми нико не може узети. Увек сам спреман да јој помогнем, било то два дана, два месесца или две године. Кад год ме буду звали, могу да рачунају на мен.“

Повезане вести

5 comments

Petak trinaesti јун 4, 2017 at 12:55

Najbolje rešenje na mestu trenera je Đurovski,koji Milivojević kakvi bakrači!

Reply
milan oljaca јун 3, 2017 at 15:33

Neverovatna pozicija…O sudbini kluba odlucuju ljudi koji su bili van njega i po mnogo cemu losiji od Boska.Bosko po mnogo cemu zasluzuje da mu se da prava i puna podrska.Bosko je bio i ostao ratnik Crvene Zvezde.

Reply
Estrella Roja јун 3, 2017 at 17:28

Tako je uspostavljen sistem kod nas, mislim u celoj državi ne samo u našem fudbalskom klubu. Najbučniji, naprimitivniji, najveći spletkaroši i najveće neznalice uvek imaju prednost naspram entuzijasta, skromnih, poštenih i stručnih ljudi. Način na koji se odnose prema čoveku koji je igrao čitavu deceniju za Zvezdu, bio njen kapiten, osvajao titule i pronosio slavu Zvezdi, kao trener osvojio duplu krunu zaista je za neku ozbiljniju studiju eminentnih sociologa, psihologa i antropologa. Bošku želim puno zdravlja, neka se ne sekira previše pošto on nije za ovaj mulj. Neka im bude trener u skladu sa njihovom pohlepom i amaterizmom, tj. Milojević, čovek koji je pitomac bata Đorine škole. Tugo.

Reply
Србин са Космета јун 3, 2017 at 12:20

Tako je Бошко!
Имао сам среће,да те гледам уживо док си носио дрес наше Звезде,био си феноменалан играч,и стварно не знам да ли си био бољи као везни или као либеро.Играо си са невероватном лакоћом.После тебе,слично је играо Марко Елзнер,а касније Белодедић.Хвала Ти на свему!!!

Reply
Petak trinaesti јун 3, 2017 at 10:35

Bravo Đurovski legendo vole te Zvezdaši ❤

Reply

Leave a Comment