Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Боаћи – Хвала саиграчима и Богу

Фудбалери Црвене звзеде обезбедили су пласман у друго коло квалификација за Лигу Европе укупном победом од 6:3 над малтешком Флоријаном.

Чак четири гола за црвено-беле постигао је Ричмонд Боаћи.

— Захваљујем Богу на пласману у наредно коло који смо остварили. Остварили смо циљ који смо поставили пред себе и победили у укупном скору, а то је сада најбитније — рекао је Боаћи.

За седам дана Црвену звезду очекује гостовање у Казахстану.

— За мене свака утакмица је тешка, нема лаких противника и лоших екипа. Ипак, знам да је уз божју помоћ све могуће. Зато спокојно чекамо наредног противника и верујемо у своју победу.

Личним учинком на старту сезоне Звездин нападач може бити изузетно задовољан. Уз четири гола на данашњем мечу забележио је и асистенцију.

— Верујем у оно што ми Бог даје, он је моја снага. Увек говорим да зато и постижем голове. Напорно ради и он ми се одужи за то. Морам да истакнем да без тима ништа од овог не бих пистигао. Хвала њима и навијачима — рекао је Боаћи.

Повезане вести

7 comments

dejo јул 7, 2017 at 17:48

Samo napred Boaci i budi efikasan u Zvezdinom dresu jer se to ocekuje od tebe sto vise

Reply
Ivan јул 7, 2017 at 12:37

Kakav epski kralj. Bukvalno jedina pozitivna strana ove trenutne Zvezde, nadam se da ce se to uskoro promeniti, i tim se sklopiti u nesto pristojno.

Reply
Hadži Dragan јул 7, 2017 at 12:10

Bravo Boaći, samo nastavi tako!

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 7, 2017 at 19:35

hahha..sad bravo a pre neki dan si napisao da su svi goli k..ac..nemas ni malo karaktera a ni znanja..cepanico..samo pljujes pa lizes

Reply
Hadži Dragan јул 7, 2017 at 21:38

Cepam ti kevu nevaspitanu čistaču klozeta.

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 7, 2017 at 22:57

EVO DRAGE DELIJE PROCITAJTE KAKO GLODAR ADZIJA UVEK VREDJA:….moracu da ti odgovorim posto je moja majka mrtva tako i tebi zelim da sahranis ono sto je tebi najmilije

Reply
Andrija S. јул 7, 2017 at 11:46

Boaci , svaka tebi cast. 2 utakmice 4 gola. Nadam se da ces biti i dalje tako efikasan i u ostalim kolima i da se nadamo LE ! BOAKYE MAGICO . Pozz

Reply

Leave a Comment