Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Илић – Дуго сам чекао овај тренутак

У Омладиску школу Црвене звезде стигао је 2014. године, а свој деби у црвено-белом дресу сањао је и много пре тога. Управо зато утакмицу на Малти против екипе Флоријане млади и талентовани Лука Илић памтиће заувек.

— Када сам дошао у клуб са 15 година поставио сам себи врло високе циљеве, а највиши је био да дебитујем за први тим. Дошао је и тај дан, не могу да опишем колико сам срећан због тога и колико ми ово значи. Ово ми је подстицај да наставим да тренирам и радим напорно како бих се још више доказао и добио још већу шансу — рекао је Илић и наставио да се присећа детаља са јучерашње утакмице:

— Док сам се загревао иза гола све време сам гледао ка семафору, бројао минуте и секунде и када ме је шеф позвао у спринту сам дојурио до клупе, брзо се спремио и ушао у игру. Током загревања је стварно било неизвесно. Кад год смо ми дали гол помислио сам да су ми шансе да уђем у игру веће, али два пута су противници врло брзо изједначили па сам сумњао да ћу на терен, али ипак сам јуче остварио свој сан. Прелеп је осећај одиграти прву званичну утакмицу у црвено-белом дресу, али све би употпунило то да сам дебитовао на пуној Маракани пред нашим навијачима. Биће прилике надам се да осетим ту атмосферу, а мој излазак на терен против Флоријане је свакако за мене нешто незаборавно.

Срећу због дебија млади Илић поделио је са саиграчима по завршетку утакмице.

— Лука Аџић је први дотрчао до мене да ми честита када је судија одсвирао крај. Лепе речи сачекале су ме и од мојих другова из омладинаца Рачића и Вучићевића, као и од свих осталих саиграча. Немам речи да опишем колико ми све ово значи.

Илић је већ неколико пута имао прилике да да игра са првим тимом, али само у пријатељским мечевима.

— На званичним утакмицама је, наравно, већи притисак, али јуче сам одиграо исто као и сваки пријатељски меч или било коју утакмицу у омладинцима. Није било велиле разлике, иако је меч био од великог значаја — закључио је Илић.

Повезане вести

2 comments

dejo јул 7, 2017 at 18:04

Nadam se da ce trener Milojevic tebi Luka dat vise prosora u prvom timu Crvene Zvezde jer je rekao trener Milojevic da ce se vise pruzat prilika Zvezdinoj deci nadam se da nas Zvezdase nije ajde da kazem slagao ovom izjavom jer svaka izjava se prati treneru Crvene Zvezde Milojevicu ,Luka ti pokazi da zasluzujes da se nadjes u prvom timu Crvene Zvezde moju podrsku imas

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 7, 2017 at 12:56

OVAJ MALI CE BITI EXTRA IGRAC:..on je za le taleka,srnica Mesi…puno srece

Reply

Leave a Comment