Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Играчи пред Спарту – Нема опуштања

Пред само полетање авиона за Чешку, на реванш са Спартом, наши првотимци су говорили о овом дуелу.

Мичел Доналд који је носио капитенску траку у првом мечу позива на максималну мобилност.

– Показали смо да можемо да одиграмо веома добро. Међутим сада морамо то да потврдимо. Због тога не смемо да дозволимо попуштање у концентрацији ни једног тренутка. Битно је да сачувамо фокус на детаље јер могу да буду веома важни. Спарта је озбиљан тим и мораћемо пуно да се потрудимо да прођемо даље – поручује Доналд.

Дамјан Ле Талек има још један мотив.

– Желим да опет одиграмо добар меч. Идемо са циљем да поновимо партији из првог меча. Екипа се диже из меча у меч и зато је битно да опет будемо добро. Нарочито јер ће и Спарта дати максимум да прође даље. Веома смо опрезни, али и мотивисани да крунишемо добру игру из првог меча – тврди Ла Талек.

Срђан Бабић појачава конкуренцију у дефанзиви.

– Конкуренција је јака, али то је добро јер доприноси бољој игри. Сви се трудимо да Звезда побеђује и то се примећује. Очекујем да ће нас домаћин напасти, али и да имамо квалитет да се одупремо и прођемо у наредну рунду – закључио је Бабић.

Повезане вести

4 comments

ReD авг 3, 2017 at 03:37

samo jako 90 minuta

Reply
Goran авг 2, 2017 at 15:40

Drago mi je cuti da shvataju revans ozbiljno i da pristupaju bez opustanja…Jos da smo shvatili ozbiljno i revans protiv Maltezana i prvu utakmicu protiv Irtisa i pobedili bilo bi jos bolje…A mogli smo pobediti obe od te 2 utakmice u jednoj vodili 3:1 a u drugoj 1:0 i primili gol u 93 minutu sve zbog one vucibatine Andjelkovica…Sada smo mogli imati skor od 5 utakmica i 5 pobeda i onda se potruditi da prodjemo Spartu,dosta toga bi posle zavisilo i od srece na zrebu ali ako bi ostali i bez plasmana u LE imali bi 8 odigranih utakmica u kv za LE sto ne pamtim da smo imali,od toga 5 a mozda i vise utakmica bez poraza…Igraci treba da znaju sta bi ovo znacilo za Zvezdin koeficijent koji je srozan i zato tesko i dolazimo do plej ofa a da ne pricamo o grupama LS Ili LE…Sta mislite kako su grobljanci pre nabijali koeficijent nisu se zajebavali sa timovima kao Ril,Pjunik i slicni nego su dobijali obe utakmice,onda u 3 kolu protiv nekog solidnijeg tima isto 1 pobeda 1 remi ili obe pobede pa u plej ofu za LS ako prodju prodju ako ne pokusaju bar 1 pobedu ili remi kuci da izvuku pa odatle u grupu LE i iz jos 6 utakmica ucare koju pobedu ili remi bar one 3 kuci da ne izgube i eto ga 5-6 pobeda,3-4 remija i 2-3 poraza i tako 5 sezona zaredom i eto koeficijenta preko 15 i onda im je bilo puno lakse nego nama,koeficijent 7 i vec u 2 ili 3 kolu klubovi sa jakom tradicijom kao Sparta…Samo hrabro sutra i da prodjemo dalje i onda malo srece na zrebu…

Reply
Dux авг 2, 2017 at 14:29

Pitanje je da li igrati na kontru ili ih iznenaditi pritiskom u prvih 15- ak minuta i iskoristiti to što su još. krti i neuigrani.. Verujem da zna Miloje…

Reply
Dejan авг 2, 2017 at 13:18

Samo hrabro! Ocekujem da prvi damo gol iz neke brze kontre.

Reply

Leave a Comment