Moja Crvena Zvezda
Архива

Нови спонзор на Маракани

Фудбалски клуб Црвена звезда од данас 4. новембра, у свом спонзорском пулу има је још једног члана. Наиме, нови спонзорски уговор потписали су Генерални секретар нашег клуба Ђорђе Стефановић и представник осигуравајуће куће „Триглав“ Предраг Бобера. Ова успешна компанија која се бави пословима осигурања препознала је у најтрофејнијем српском тиму угледног партнера уз који ће бити у могућности да даље развија своје пословање, а са друге стране сви првотимци нашег клуба постали су власници полисе за случај незгоде.

Сарадња на обострано задовољство потписана је на годину дана, са могућношћу да прерасте у вишегодишњу. Господин Стефановић истакао је да је парафирањем овог уговора и већ постојећим са медицинском кућом Аћибадем, Црвена звезда јасно показала и ставила до знања свима, да јој је здравље својих како сениора, тако и момака из омладинске школе један од највећих приоритета.

И ту није крај. Од понедељка 7. новембра наш клуб и компанија „Триглав“ отпочеће још једну акцију. Наиме, промовисаће нову услугу, односно у понуди ће се за све заинтересоване и потенцијалне осигуранике, наћи полиса која ће носити име Red Star каско осигурање на коју ће сви чланови наше навијачке породице остваривати попуст од пет посто. Приликом потписивања уговора, сви клијенти ће моћи да рачунају и на бројна изненађења и поклоне које им је обезбедио наш клуб.

Повезане вести

19 comments

veliki pravi Zvezdas нов 5, 2011 at 16:38

Zelimo sledece sponzore u nasu Crvenu Zvezdu Simens ,Soni ,Bos i Katar evrevejs avio kompanija ,ovi sponzori bi samo poboljsali Crvenu Zvezdu ,zato ih dovedite brzo ,ajmo Lukicu i ostala upravo dovedite ove kompanije u Crvenu Zvezdu jer zelimo jaku Crvenu Zvezdu ,usput dobar je potez dovodjenje Triglav osiguranja ,samo treba jos dovest Katar ervejs avio kompaniju ,Simens ,Soni i Bos ,zato dovedite ove kompanije upravo Crvene Zvezde jer ovakve dobre kompanije trebaju Crvenoj Zvezdi kao sto i njima treba Crvena Zvezda ,dobro bi se uklopile sa generalnim sponzorom Gaspromom zelimo jake sponzore u nasu veliku Crvenu Zvezdu

Reply
DS89 RS нов 4, 2011 at 18:55

Ja sam sada totalna cuga, ali sam ipak u stanju da ovo procita mi da vam kayem da vas volim …

Reply
ТАЛАС КОЈИ НЕ МОЖЕТЕ ЗАУСТАВИТИ нов 4, 2011 at 19:02

само се ти чврсто држи за тастатуру

Reply
Dark нов 4, 2011 at 20:15

Ne daj se Srbine! Izdrzao si i veca sr*** , izdrzaces i taj mamurluk! 🙂

Reply
ТАЛАС КОЈИ НЕ МОЖЕТЕ ЗАУСТАВИТИ нов 4, 2011 at 16:03

колико су пара дали? Ок је да дају услуге или компензације, али бре Звезди требају спонзори који дају паре клубу, докле више пилићарске комбинације појединца? Ово су све комбинације да ти спонзори зарађују на Звезди, шта Звезда добија?? као осигурава Аџића ако му поломимо главу да може то да наплати. Имамо пиво ЦЗ, енргетско пиће ЦЗ, сладолед ЦЗ, фале нам куртони и улошци ЦЗ да би били тотално модерни.

Reply
Marko нов 4, 2011 at 16:31

Pa sta hoces? Da imamo jednog sponzora koji ce da placa struju, opremu, plate, putovanja i sve?
To osiguranje, koliko god banalno zvucalo, svejedno se mora placati iz dzepa kluba. Sad vise ne mora, ne znam sta je tu lose.
Kad bi imali pare za sve dodatne troskove, genralni sponzor bi mogao tek tada fa finansira samo transfere igraca.

Reply
ТАЛАС КОЈИ НЕ МОЖЕТЕ ЗАУСТАВИТИ нов 4, 2011 at 18:59

Маре батице смешна је та прича за Црвену Звезду. Треба Звезда да има компезацијске договоре са неким спонзорима типа ЈАТ због превоза по европи… али ова прича да ти све трошкове пребијаш кроз компезацију можда приличи ФК Јагодина, не и нашој Звезди. Сваки спонзор мора добро да плати ако мисли да зарађује на Звездином имену, ове форе са компезацијама или су пљачка или прање пара.

Reply
Dusan81 нов 4, 2011 at 19:17

Koji prevoz po evropi kad mi odemo samo dva puta godisnje negde u evropu???? 😀

Reply
Dusan81 нов 4, 2011 at 19:18

drugo i trece kolo kvalifikacija …

Reply
ТАЛАС КОЈИ НЕ МОЖЕТЕ ЗАУСТАВИТИ нов 4, 2011 at 19:56

сурова истина. али су нам они спонзори и дају услуге, не паре, и ЈАТ је једина таква наша фирма у Србији, тако да има неког смисла. А сада да сви спонзори дају компез, и зарађују на Звезди то ми је јадно. Слично је и у медијима, са великим националним телевизијама се договара за паре, са малим локалним типа Палма плус компези. И онда сваки следећи спонзор хоће да да робу а не паре, а и ови велики који би дали паре неће дати довољно јер знају да су ови пилићари и да пристају на било шта…

veliki pravi Zvezdas нов 4, 2011 at 15:35

Промашио си страну Топчидерског брда, момче. Александар

Reply
kole нов 4, 2011 at 15:41

sta je pisac hteo da kaze?

Reply
bakiki нов 4, 2011 at 16:14

Pa da Lukic dovede Simens u Zvezdu 😀

Reply
exe нов 4, 2011 at 15:53

Moderatoru brisi ove Trolove.

Reply
Vlada Tosic нов 4, 2011 at 16:04

De se seti bas SIMENSA….xD vise ni mobilne ne proizvode…xD

Reply
DEXI нов 4, 2011 at 16:05

Koliko imas godina sine?

Reply
Nikola нов 4, 2011 at 16:29

Pa dobro mozda sam i ja nekad zbzbzbz…pogresi covek….Sta ispisa batica majko moja 😀

Reply
sladjan89 нов 4, 2011 at 17:17

Posluka porata!

Reply
Драган нов 4, 2011 at 17:28

Хахаха 🙂

Reply

Leave a Comment