Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Бесплатно на Бачку

Уочи предстојећих важних мечева ФК Црвена звезда одлучио је да својим навијачима отвори капије стадиона „Рајко Митић” за меч са Бачком.

Изабранике Владана Милојевића наредне недеље очекује веома важна утакмица у плеј-офу квалификација за Лиге Европе са руским Краснодаром и зато им је сада ваша подршка најпотребнија. зато је клуб одлучио да улаз на меч са Бачком буде бесплатан, а термин утакмице померен је на недељу у 17 часова.

Звездаши, утакмице сезоне су пред нашим фудбалерима. Сваки мукотрпан тренинг, напоран рад, свака научена фудбалска лекција сада могу да се исплате. Снови које сањамо сви ми којима је црвено-бела боја у срцу сада су на дохват руке.

Зато дођите да испратимо нашу екипу на гостовање у одлучним расположењу и покажемо им да верујемо у њих.

Дођите, да подржимо наше момке. До победе!

Текст на сајту СД

Повезане вести

5 comments

manasijevic6 авг 11, 2017 at 20:47

Ako ce te da castite publiku onda bar napravite neki stos sa dobrovoljnim prilozima pa ko i koliko ima dace, a klub bar nesto moze da prihoduje. Ako hocemo mocnu Zvezdu moramo da shvatimo da je to nemoguce bez novca…

Reply
dusan авг 11, 2017 at 19:02

ma pustite bre to za dzabe. skuplje karte veci prihod. ako sada necemo da platimo vise za ovu pesmu kada cemo?

Reply
otpisani101 авг 11, 2017 at 15:13

Naravno da treba puna marakana. ..ovakav start u prvenstvu nikada nije bio. ..ali realno da pricamo 1.poluvreme protiv radnika je bilo ocajno i mora se istini pogledati u oci. ..drugo je bilo fantazija. ..kada igraju kanga i jovicic,zvezda deluje kao i da real madrid zvezdi ne moze nista…nadam se grupnoj fazi lige evrope. ..ova generacija sa milojevicem to moze. ..to je sigurno. ..i trener i fudbaleri imaju petlju za velike pobede. ..

Reply
LA[K]I авг 11, 2017 at 15:02

Red bi bio bar 20.000 ljudi. Da se pruzi puna podrska ekipi pred Krasnodar!

Reply
Stanoje авг 11, 2017 at 14:40

Momci su zasluzili pune tribine .

Reply

Leave a Comment