Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Џајић: „Звезда није имала среће у жребу, добили смо врло јаке противнике“

Почасни председник Црвене звезде Драган Џајић осврнуо се на ривале са којима ће наша екипа одмерити снаге у групној фази Лиге Европе.

Звезда није имала среће у жребу, добили смо врло јаке противнике. Ипак, морамо да играмо са свима. Биће то атрактивне утакмице, на нама је да се добро припремимо и да се носимо са сваким ривалом. У овом тренутку нам је најважније да смо остварили велики успех и прошли у Лигу Европе после десет година, то је огроман ствар за ову генерацију. Искуство које су стекли од старта квалификација много ће значити за стварање овог тима — рекао је Џајић.

Џајић је истакао да ниједну екипу из групе изабраници Владана Милојевића не смеју да потцене.

Сигурно је Арсенал најатрактивнији противник, али никако не бих потценио Бате Борисов. Они су одличан клуб у сталном прогресу, играли су Лигу шампиона прошле године, сада су поново у Европи. Имају континутитет добрих резултата, искусне играче, велики буџет. Свакако су противник за респект.

Навијачи као дванаести играч биће огроман адут Црвене звезде.

Свакој утакмици приступамо на исти начин, битно је колико ми можемо. Кроз европске и првенствене утакмице стварамо одличан тим. Желимо да имамо што више утакмица као јучерашњу против Краснодара. Треба нам што више утакмица као јуче, да наши навијачи задовољни напуштају стадион.Црвена звезда на Маракани пред својим навијачима може да победи сваку екипу. Сви заједно очекујемо нове спектакле и победе — поручио је Џајић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

6 comments

nele авг 26, 2017 at 17:21

Daj Dzajo ne lupaj, Keln i Bate svakako nisu jaki kao Krasnodar pa je jasno da mozemo itekako protiv njih (mada daleko od toga da su slabi) a i Arsenal je u bliskoj proslosti znao da razocara protiv slabijih rivala. Znaci smatram da Zvezda ima sanse za npr. drugo mesto u grupnoj fazi, to svakako vazi i za Partizan. Ali sta ce se desavati u stvarnosti i da i cemo prezimiti u Evropi videcemo, ali sanse su po meni sasvim solidne za to.

Reply
Нолле Нолле авг 26, 2017 at 09:50

Као играчка легенда Звезде био си можда и највећи.Али као функционеру твоје Ћаласан комбинације и сада стоје као тег за вратом овом клубу.Време је за пензију мајсторе.Клуб је у добрим рукама то се видиПрема томе

Reply
dejo авг 25, 2017 at 23:40

Dzajicu jesi ti puno dao Crvenoj Zvezdi al bilo bi bolje da ti otidjes u penziju zbog Crvene Zvezde jer Crvenoj Zvezdi je neophodna nova energija a i izjava nije ti dobra zbog Crvene Zvezde

Reply
josif авг 25, 2017 at 19:51

Ne zakeraj stari!Ko tebe sta pita!Ti sedi u lozi i uzivaj.Pozz.MKD

Reply
kastiljo авг 25, 2017 at 19:32

Svaka tebi cast za sve,al aj malo u penzijicu,da cuvas unuke.Vecita boljka srpskog naroda,nas mentalitet.Sta znaci nismo imali srece u zrebu?! Imali smo srece samim tim sto nas je bilo u zrebu,za pocetak….Idemo korak po korak,poluvreme po poluvreme,minut po minut.Kad su tolko bolji nek nas onda pobede,to je fer,al ajde da se prvo izadje na teren,da se svako bori za svoj tim.
Cuj BATE Borisov u stalnom progresu?! Otkad su provaljeni ne mogu da se sastave,jedva izbacili Aleksandriju iz Ukrajine,ekipu koja je sastavljena od trecerazrednih ukrajinskih fudbalera…?! Vec 2 godine su u strahovitom padu,od kad su izbacili Partizan.Inace taj isti Bate je trenutno 3. u beloruskom sampionatu sa 5 bodova manje od Soligorska.

Reply
Josif авг 26, 2017 at 10:36

Kao da on zna koji je Bate na tabeli!To su njegove fraze iz komunizma,eto svi su bolji mismo sirotonja ako iscupamo neki bod dobro je.Umesto da kaze svaka cast momcima pokazali su da mogu,igracemo sa svima on tu shiri defetizam.Da izginemo 14 tog protiv batea kao protiv rusa dobijamo ih 2 razlike kaki Bate moramo iskoristiti momenat i startovati sa 3 boda,samo tako mozemo da vratimo rejting.Vidi stoku koji su im protivnici,usrani madjari.pozz.mkd

Reply

Leave a Comment