Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Честитка председника Републике Српске

Након великог успеха који су остварили изабраници Владана Милојевића, пласман у групну фазу Лиге Европе екипи Црвене звезде честитали су многи пријатељи и поштоваоци клуба.

На адресу Црвене звезде путем електронске поште, факса, поштом током читавог дана стижу честитке од спортских институција, спортских радника, преко познатих личности до државних институција.

Победа над Краснодаром донела је много радости грађанима Републике Српске у чије име се јавно захвалио председник Милорад Додик. Он је истакао да је овај велики успех потврдио висок квалитет Црвене звезде и спремност наших играча да се носе са сваком екипом. Из Републике Српске стигле су и жеље да се остваре што бољи резултати у групној фази Лиге Европе.

Честитке су пристигле и из Грачанице, коју наши фудбалери увек радо посећују, уз жељу да Црвена звезда вечно сија на небу европског фудбала.

Најлепше жеље пред наставак европског пута Звезди је упутио и ФК Радник из Бијељине на челу са бившим репрезентативцем Србије Младеном Крстајићем.

Повезане вести

4 comments

Goran авг 25, 2017 at 19:34

Ovaj je zestoki grobar,cak je i gurao pre njihov KK i FK i redovno bio na njihovim proslavama,licno sam cuo jednom kada je gostovao u nekoj emisiji cini mi se kod Ivanovica kada je neko rekao „Ja sam Zvezdas“ njegova opaska na to je bila sta si ti kao nije cuo i onaj ponovi „Ja sam Zvezdas“ a glavati mu rekao „Pa ko ti je kriv“…Znaci ne trebaju nam cestitke od ovakvih da moze sutra bi ugasio Zvezdu…

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 25, 2017 at 18:14

ZIVEO DODIK…NE DAJ MILE BALIJAMA SRPSKU

Reply
ReD авг 26, 2017 at 01:09

mile je grobar meni je to isto ko balija
ali ZIVELA SRPSKA I CRNA GORA

Reply
Pera авг 26, 2017 at 08:35

Au pameti. Pa i Vučić je Zvezdaš pa valjda u svojoj državi ima pravo da čestita protivniku on im čak i pomaže za razliku od Tadića i predhodnih garnitura vlasti. Naučite već jednom za sva vremena navijačko opredeljenje je jedno a uspeh srpskih sportista je svih nas. Kako ulica kvari današnje generacije ja sam bre sa svojim najboljim drugom išao na derbije on na jug ja na sever i tako nazad kući. Pa utakmice Zvezde i Partizana su privilegija nas koji volimo i sport i klubove a ne ratovi navijača. Da nije tih derbija ovakva mala Srbijica ne bi imala konkurentan tim u nijednom sportu a ona je svetsko čudo. Gledajte odbojkaše trenutno zgazili su Poljsku na njihovom bunjištu pred onolikim brojem navijača. Poredjajte svoje prioritete u glavama a to bockanje jednih i drugih treba da bude verbalno i simpatično i jednima i drugima. Batalite krv to nema veze sa sportom a pogotovo da delite srpski narod on je nedeljiv za sva vremena i iznad svih klubova u sportu.

Reply

Leave a Comment