Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевић: „Свака екипа има своје врлине и мане и ми ћемо их проучити“

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић је након жреба у Монаку за групну фазу Лиге Европе рекао:

Увек се у групи нађу нешто лакши и нешто тежи противници. Мислим да је добра група, да су противици јаки што је и нормално за ову фазу такмичења. Све екипе имају квалитет чим су дошле до овде, чак и оне наизглед слабије екипе су на путу до Лиге Европе избациле неког фаворита. Свака екипа има своје врлине и мане и ми ћемо их проучити. Звезда заслужује да игра Лигу Европе, заслужује да одмери снаге са јачим противницима. Многи наши играчи до данас нису осетили такве мечеве, поготово млади играчи, и то је правац у којем Звезда и жели да иде — рекао је Милојевић.

 

Текст на сајту СД

Повезане вести

5 comments

delija di smrti авг 27, 2017 at 11:26

Ja svakodnevno citam komentare i nekomentarisem kao za rikardinja mozda nije pokazao nista al neznaci da nije dobar igrac jednostavno mislim da zvezda neigra stil fudbala koji njemu odgovara setite se klea u zvezdi 0 bio a u partizanu procvetao i jos mnogi drugi nisu se uklopili. Svi su fudbaleri i treneri ovde kad pisu pa gospodo gde igrate i koga trenirate? Kad je vujadin stigao paljba nevalja takodje savic taj kako ga nazivaju ping pong solidan treba da trenira treba mu utakmica pa i svi ostali koji su dosli pozz IZ Hrvatske!!!

Reply
delija do groba авг 25, 2017 at 22:43

I da i trenera gde su svi ti nasi strucnjaci koji vode velike klubove al u igricama?

Reply
Србин са Космета авг 26, 2017 at 13:41

Тако је Делијо!
Многи,који се представљају као звездаши,само мраче и критикују,уносе
нервозу,потцењују играче,тренере,клуб…
Мишљења сам да Терзић и Човић сјајно раде свој посао и да им треба наша подршка
Поздрав!

Reply
Delija do smrti авг 25, 2017 at 22:42

Gde su sad pljuvaci kange donalda stojkovica savica friponga srnica racica i naravno borjana?

Reply
Josif авг 26, 2017 at 10:41

Najinteresantnija brate je da ovde jos ima likova koji teraju Donalda jer je spor.Kad se samo setim pre florijane,svi stranci dase prodaju pa veze nemaju pa terza muljator a sada vlazne su im gace.Uprava se mora otvoriti,niko vose da nebude prodat,malo li smo uzeli od Ristica,Plavsica,Manojlovica i brace Ilica i od ulazak u grupu pa samo tv prava protiv Arsenala + ulaznica legnuce milionce.pozz.mkd

Reply

Leave a Comment