Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Рикардињо: Огроман мотив за доказивањем

Фантастичну игру показао је на данашњој пријатељској утакмици против Рада Звездин Бразилац Рикардињо. Два пута је сјајно асистирао Славољубу Срнићу, а потом се и сам уписао у листу стрелаца.

Веома сам срећан зато што сам данас показао игру на какву сам навикао, играо сам добро као у свом претходном клубу. Ипак, ми смо сјајна екипа и сваком играчу је битно да тријумфујемо као тим, а појединачан учинак је у другом плану. Знамо да је пријатељска утакмица у питању, али нисмо јој приступили тако, врло нам је важно да увек побеђујемо, ко год да је на противничкој страни – рекао је Рикардињо.

Звездин Бразилац одлично се на терену разумео са расположеним Славољубом Срнићем.

Срнић је заиста феноменалан играч, показује то из утакмице у утакмицу и данас ми је било врло лако да га упослим у шеснаестерцу својим центаршутевима. Рад је одлична екипа, јако је вруће било за игру данас, али смо свих 90 минута трчали у пуној снази и зато смо и остварили добар резултат.

Рикардињо истиче одличну атмосферу у екипи као велики део сваке Звездине победе.

Имам огроман мотив да се докажем себи и свим навијачима Црвене звезде, они су то заслужили јер су заиста неверовтни. Када сам долазио у Београд разговарао сам са Кадуом, који је мој јако добар пријатељ, о Звезди. Рекао ми је да је ово одличан клуб са богатом исоријом, са веома ватреним навијачима и одличном атмосфером. Све се то показало као тачно и изузетно сам задовољан у Звезди. Зато имам још један мотив више да се докажем у домаћем шампионату и у Лиги Европе. Наставићу да тренирам напорно, да дајем све од себе сваког дана и када ми тренер укаже прилику уверен сам да је нећу изневерити – поручио је Рикардињо.

Текст на сајту СД

Повезане вести

3 comments

LA[K]I сеп 3, 2017 at 18:43

Fantasticno je odigrao juce. Sjajne asistencije i odlican gol, i naravno jako se dobro kretao. Nazalost zbog pravila o 4 stranca on i Ze Markos tesko da mogu dobiti vecu minutazu u JSL, ali mislim da svremena na vreme treba odmoriti nekog od standardnih stranaca i sansu dati Rikardinju i (ili) Ze Markosu. Eto prilika je vec u Ivanjici. Bravo momce, ako ovako nastavis jurice te Terza ko Kangu i Donalda da produzis ugovor 🙂 .

Reply
Red only one сеп 3, 2017 at 14:05

Brzi Srna! Srna ima sve. Srnaaaa… Srnaaaa…

Reply
Red only one сеп 3, 2017 at 14:02

Rikardinjo! Od prve super. Baš nam treba dominantan tehničar. Lagano na desetku. To se traži.

Reply

Leave a Comment