Moja Crvena Zvezda
Архива

Калуђеровић, Рељић и Вешовић у глас: „Морамо боље“

Двоструки стрелац на данашњем мечу Андрија Калуђеровић, задовољан је својом игром, али га забрињавају падови које екипа Црвене звезде понавља из меча у меч.

„Одлично смо отворили утакмицу. У првих 20 минута повели смо са 2:0, али одмах после тога примили гол. Није проблем што смо примили гол, већ што смо наставили лоше да играмо све до нашег трећег поготка. Под хитно у наредне две недеље, колико траје репрезентативна пауза, морамо да исправимо те грешке, ако желимо да и даље будемо у трци за титулом“, изјавио је по завршетку меча двоструки стрелац Андрија Калуђеровић.

Све бољи млади црногорски репрезентативац Марко Вешовић, слаже се са својим саиграчем.

„Највжније је да смо победили. Екипа са Карабурме представила се као озбиљан противник. Ми смо рано дошли у вођство али смо нашим грешкама као и на многим утакмицама пре ове лако дозволили противнику да се врати у меч. Срећом, избегли смо драму у последњим минутима, и  што је најважније, нисмо дозволили себи да направимо још већи заостатак на табели. Предстоји нам две недеље без првенствених утакмица, у којима морамо да исправимо све недостатке на тренинзима и будемо прави у последња четири кола у којима нас чекају тешки противници“, рекао је хитроноги Вешовић.

Дефанзивац црвено-белих у тиму Роберта Просинечког у последњих неколико утакмица, усталио се у првом тиму и из меча у меч делује све сигурније.

„Невероватно је како из меча у меч понављамо исте грешке. Просто је невероватно да сваку утакмицу одлично започнемо, а онда сами себи направимо проблеме. Тако је било и данас. Противник нам је задао много мука, на срећу без резултатских последица. Морамо на тренинзима да покушамо да исправимо све недостатке како опет не бисмо дошли у позицију да стрепимо до 90. минута. Остало је још четири кола до краја јесењег дела првенства и надам се да ћемо већ на следећем мечу против Јагодине бити много бољи и да нећемо нервирати своје навијаче“, изјавио је Рељић.

Повезане вести

104 comments

Невезано за тему нов 8, 2011 at 15:46

А какви смо ми то “ Срби “ који су “ Православци “ , а навијамо за , ништа друго до “ комунистички “ клуб . Исто тако и “ Гробари “ . Црвена Звезда ( Петокрака “ ) је симбол “ Комунизма “ , као што је “ Партизан “ комунистичко име за јунака . “ Делије “ је турска реч која значи јунак , а ми смо је као присвојили у нашу као и много других , а овде кењамо нешто о „Српству “ и Србији ! Да ли се неко од вас ово запитао ?!

Reply
van basten нов 6, 2011 at 22:42

nemamo mi problem u igracima i trenerima,nama treba neki „hipnotizer“ koji ce da hipnotise protivnicke igrace.recimo u subotu igraci borce su bili jednostavno hipnotisani,njihovi igraci su samo stajali.tako se osvaja titula vec nekoliko godina.shvatate o cemu pricam.mi realno gledamo na situaciju.pobedili smo ofk i opet nismo zadovoljni jer mora bolje,a ovi drugi igraju protiv hipnotisanih filijala i gle cudo, nista se ne bune kao prikazuju vrhunski fudbal.

Reply
MARKO нов 7, 2011 at 02:36

Ima baba gatara koliko hoces dole kod Nisa, Negotina, Zlatibora, Kopaonika ! Ja sam o tome pricao odavno da samo one mogu da nas spasu . Neka ih Lukic dovede u upravu pa da vidite kakao cemo igrati kad baci neku crnu magiju na Kaludjerovica, Borhu, Mezengu, Reljica, Kovacevica, Mikica i ostale 🙂 Ima samo na igru da misle i trcace kao konji !!!

Reply
Markopilja нов 6, 2011 at 16:36

Spasi Zvezdu i ubi se Reljicu Stevane !

Reply
realnost нов 6, 2011 at 15:54

kukala nam majka ako Reljić bude starter protiv Partizana…Hteli to ili ne, na toj strani će nas uništiti pošto dotični igrač veze nema sa fudbalom….

Reply
10550 нов 6, 2011 at 16:08

a, oni kao imaju bolje igrace? problem je u tome sto protiv nas druge ekipe igraju kao da im je pitanje zivota ili smrti, a protiv Franjevaca kao da su dosli da odrade laksi trening, pa zato i mozda deluju da su superiorniji i da bolje igraju (mislim na Franjevce)!

Reply
Alex нов 6, 2011 at 14:55

Nisam mogao da verujem juce kada sam gledao kako Reljic prodaje lopte, i koliko je to los igrac. Realno, on po meni ima kvalitet za Zonu, a i tu bi morao da se pomuci za mesto u prvih 11. I jos jednu stvar ne mogu da shvatim ni kod fudbalera, a ni kosarkasa, a to su ogromni padovi u igri. Sve u svemu, ovaj prewlazni rok se mora odraditi na pravi nacin, ili nece biti dobro…

Reply
B B R S нов 6, 2011 at 11:10

mali vesovic je odlican igrac!

Reply
Panta нов 6, 2011 at 11:14

Po meni bi on cak i trebao da igral po levom boku pre Borhe kada se Laza vrati. Bili bi prodorniji i imali bi bolji pas ka spicu…

Reply
Dalibor нов 6, 2011 at 10:15

Kao prvo ne mogu da verujem da konstantno samo jedni te isti igrači kokodaču nešto. Ovaj Vešović je počeo iz frižidera da izlazi, a šesnaesterac ne može da ubode a kamoli našeg igrača u njemu.
Kao drugo ista priča. Moramo bolje, igrali smo pola sata, itd. itd.
Nema braćo moja od titule ništa, niti ovi mogu da dovedu nekog kvalitetnog niti više verujem da to i žele. Robi je naša fudbalska legenda, to će uvek biti jer to niko ne može da poništi, ali batice kad tim igra loše kriv je trener. Skidali smo glavu Pižonu, Dostaniću, Kristiću iz istih razloga, a zašto pa i oni su bili drugi sa minusom iza grobara, i kod njih smo igrali loše pa se pitam u čemu je razlika sa Žutim? Da se razumemo ne želim da Robi ode, bio sam i protiv smena Pižona i kristića ali mi eto nisu neke stvari jasne.

Reply
pejca lovac нов 6, 2011 at 06:14

igrate ko p…. oooo, reljici, vesovici, mars iz zvezde !!!!

Reply
Miki blokovi нов 6, 2011 at 03:46

Stvarno jeste dobro to što smo danas pobedili i što na dvonedeljnu pauzu nećemo otići sa većim bodovnim zaostatkom u odnosu na trenutnih -4. Uz to, postigli ssmo dva gola u prvom poluvremenu posle dugo vremena. a avakako da sve nas mora da raduje to što je danas naš najbolji napadač ( i nije mu neka konkurencija u napadu, ali šta je – tu je ) bio dvostruki strelac. Uz to, ponovo odlična podrška timu sa severne tribine i jako lepa koreografija.
Ali, moramo se osvrnuti na negativne pojave sa današnje utakmice. Prvo ću uputiti veliku kritiku publici sa zapada koja je, kada su igrači odlazili sa terena odmah po završetku prog poluvremena, počela da im zviždi! Ti zvižduci sa zapada su ispratili naše fudbalere u svlačionicu na odmor iako je posle 45 minuta NAŠA ZVEZDA vodila sa 2:1! Kojom logikom zviždati svojim fudbalerima kada vode? Igra nije bila vrhunska? Je’l to razlog za zvižduke? Hajde da budemo iskreni prema sebi i prema njima – kada je to ove sezone u Superligi Srbije igra Zvezde bila stvarno vrhunska i po našem ukusu? Kada ili ako više volite – koliko puta se to dogodilo?
Sledeće, jasno je kao dan da imamo ogroman problem u skok igri, jer je danas OFK Beograd, iako mu nije igrao sasvim solidan napadač za naše uslove – Milan Purović,postigao gol glavom, a uz to su imali i još dve vrhusnke šanse upravo polse udaraca glavom. To je ogroman problem za nas! Nisu nam problem samo korneri, to znamo od ranije, već su nam problem i centaršutevi protivnika u toku igre. Li Sdi nema niti dovoljnu visinu, niti dovoljno dobar odraz da bi se suprotstavljao visokim napadačima protivničkog tima. A šta tek o Vilotiću da kažem? Čini mi se da nakon proklete bolesti i tog nesrećnog tumora koji ga je zadesio Vilota nije isti igrač kao što je bio. Mnogo greši, nema njegovih pravovremenih postavljanja prilikom skoka, u igri 1 na 1 često dolazi njegova sporost do izražaja. Čini mi se da je Vilotu neverovatno pogodilo oduzimanje kapitenske trake u januaru ( ne kažem da nije zaslužio takvu kaznu ) i da nakon toga igra kao da želi da samo otalja posao tokom 90 minuta. Možda grešim, ali meni se čini da je Vilota danas slabiji igrač nego što je bio pre godinu i po ili dve.
O tome koliko je nekreativan igrač Nenad Kovačević ne treba ni da pričam. Videli ste sve, nema potrebe da dodatno komentarišem igru našeg kapitena, ako se to što on radi uopšte i može nazvati igrom. A dodaću samo ono što govori o njegovom stavu i prepotentnosti. Danas, a čini mi se i u Užicu, kapiten je prvi otišao u tunel posle kraja utakmice, ne želeći da odvoji još nekoliko dsetina sekundi da čuje poruke i pesme navijača sa severa. U Užicu su bile opravdane kritike sa tribine upućene igračima, a danas je Kovačević usred skandiranja „Hoćemo titulu“ odlučio da ode u tunel koji potom vodi do svlačionice! Sraman potez kapitena!

Reply
ТАЛАС КОЈИ НЕ МОЖЕТЕ ЗАУСТАВИТИ нов 6, 2011 at 09:54

Свака реч на месту. ОБАВЕЗНО ПРОЧИТАТИ.

Reply
Vladimir нов 6, 2011 at 10:07

Brate objasnio si neke stvari 😉 POZZ

Reply
Nemanja нов 6, 2011 at 15:33

Zapad je uvek bio realan stav onoga na terenu !

Reply
Vlada Tosic нов 6, 2011 at 03:17

Ja ne mogu da verujem da oni i posle 11. kola oni ponavljaju KAO PAPAGAJI da igraju lose i da MORAJU BOLJE… Bolje bi bilo da ni ne daju izjave..

Reply
Status samo za gospodina Aikida ! нов 6, 2011 at 02:44

Pitanje za aikida : A znas li ti zbog cega mi mladji koji navijamo za Zvezdu i volimo je svim srcem moramo da gledamo Reljica, Ignjatijevica, Savija, Mezengu, Mikica i te ostale polovne igrace ? Zato sto ste vi stariji odgovorni za to, ne znam koje ste godiste ali sigurno imate 40 godina ako ne i vise i vasa generacija je kriva za ovako losu finansijsku situaciju ! Jel je neko mojeg godista(…’88,’89,’90,’91…) kriv sto ne mogu da gledam igraca poput Pizona, Piksija, Savicevica, Dzajica, Jugovica… ? Nismo mi mladji krivi, kriva je mozda tvoja generacija, mozda je Lukic tvoje godiste, mozda je Adzic tvoje godiste, mozda je Den Tana tvoje godiste, mozda je Spasojevic tvoje godiste, mozda je i Piksi napravio dug, mozad su i prethodne uprave napravile dug, mozda otkud znam, moje sigurno nije. I zato nemoj da mi pricas tu price kako si ti za razliku od nas gledao pravi fudbal jer zaista nemam komplekse iako mi je zivotna zelja secanje na osvajanje LS 1991. godine odgledano uzivo! Dodji ti na stadion jer stariji ljudi sve manje i manje dolaze da gledaju, kad vec ne mozete da stabilizujete klub ! I meni je zao sto sam uskracen za najlepse Zvezdine godine, ali mi je i zao kad vidim da ljudi koji su nesto doziveli u zivotu, koji imaju toliko godina i iskustva iza sebe da ne mogu nista dobro da urade za Zvezdu. I opet ti kazem da ne omalozavas mladje generacije jer generacije oko tvoje su krive za ovu losu situaciju u ZVEZDI ! POZDRAV !!!

Reply
Severac нов 6, 2011 at 02:57

Bravo „mali“!!!

Reply
Galis нов 6, 2011 at 14:27

Sve da si i u pravu (mada vecina nas “ matorih “ nije imala uticaja na odluke uprave ) jednu stvar si zaboravio. Borbenost. Toga pre nije falilo , izgleda da je to produkt Vas mladjih. Predpostavljam da ces i za to da nas krivis jer, Boze moj, nismo Vas vaspitali kako treba . Pozdrav !

Reply
OMG нов 7, 2011 at 02:57

Galise a kako sam ja mogao da sprecim propadanje Zvezde sa svojih 15 godina koliko sam imao u vreme kada je trener bio Janevski-Zeman-Gogic i kad su predsednici bili Den Tana-Toplica itd…. ? Vi stariji ste nam ostavili ovakvu Zvezdu bez obzira dal si ti ucestvovao u realizaciji pogresnih ideja ! Jbo mater, valjda bi se nasao neki sposobni matori covek koji bi umeo da pronadje resenje kako da se izvucemo iz krize. Izgleda da je najgora moguca poslovica koja postoji „nad mladjima svet ostaje“ jer vi matori sedite u foteljama i cekate da se za desetak godina pojavi neki covek od 30-40 godina koji ce doneti lek koji moze da spasi nas klub !!! Ovo se ne odnosi samo na aikida i na tebe koji samo znate da kritikujete nego na sve generacije(ljudi preko 35 godina) koji kao vole Zvezdu a medju njima ni jedan nece da se baci u vatru i da spasi Zvezdu a i mnogo je danas ljudi koji imaju novca dovoljno da izdrzavaju pola Srbije i koji glume neke Zvezdase( mnogi ce se pronaci u ovom komenaru-citajte tajkuni breee) ali posto vole pare vise nego leba da jedu i oni cekaju da se pojavi Merlin iz crtanog filma Mac u kamenu i da na racun Zvezde uplati 20-30 miliona evra ! Dug nam je sigurno 20-30 miliona evra, Adzic sigurno nije slucajno rekao da ce otici ukoliko neko uplati 20-30 miliona evra !!! STIDITE SE MATORI CILCI JER STE NAM VI OSTAVILI OVAKVU ZVEZDU( Ne odnosi se ovo samo na pojedince nego na sve starije ljudi-prosek ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
@Galis нов 7, 2011 at 03:09

A sta ti galise, aikido, i svi vi matorci imate od toga sto ste nekad za razliku od nas gledali prave igrace sedamdesetih, osamdesetih, devedesetih ??? Zasto ti ili neko drugi koji je u to vreme gledao Zvezdu nije uradio nesto kako se ne bi desavale ove sramote sto se desavaju danas oko Zvezde ? Dokle vise da se vadite na smrdljivu poslovicu „nad mladima svet ostaje“. Zasto niko 2008/9 godine od vas matoraca nije uradio neku dobru stvar za Zvezdu kada se saznalo da smo u dugovima do guse? Sramota me je od matorih cilaca poput vas i tvrdim da vi niste mirno posmatrali kako nas kradu svi redom da bi ja danas sigurno mogao da se nadam barem osvajanju KUP Uefa. Ovako se nadam da cemo biti prvaci ali teskooo 🙁 !!! Jedino sto znate je da odete na zapad i da zvizdite igracima koje su doveli ljudi vaseg godista!

Reply
@Galis нов 7, 2011 at 03:13

A ko je tebe Galise tako vaspitao da teras mladje da teraju upravu a ti lezis zavaljen u fotelji. Vi ste se pokazali kao ljudi koji ne mogu da nadju jednog coveka u grupi od milion odraslih Zvezdasa koji ce spasiti Zvezdu ! BRUKA BRE…Niste morali ni da ga trazite, SAM TREBA DA SE POJAVI a ima ih koliko volis !

Reply
MILAN KG нов 6, 2011 at 02:25

realno ovaj tim ne moze do titule svidjalo se to nekome ili ne a ako neko misli da ce mo se ozbiljno pojacati na zimu grdno se vara pa zar adzic i lukic nisu pokazali koliko mogu za ove tri godine mogu da dovode poluigrace koji nigde ne mogu da igraju osim u zvezdi.

Reply
Severac нов 6, 2011 at 02:51

Ljudi, neka me osudi svako ko misli da nisam u pravu, ali OVO SU TOLIKO LIMITIRANI IGRACI, DA JA NE MOGU DA VERUJEM DA TAKO NESTO IGRA U PRVOJ LIGI (isto je i sa ostalim timovima)! Imam vise nego dovoljno godina i ne govorim kao „napaljeni klinac“, jer osnovna stvar u fudbalu je kad tvoj igrac ima loptu da trazis prostor da je primis, nudis mu resenja, a nasi igraci „skakucu“ oko njega kao neosoljeni i niko ne pokazuje zelju da preuzme loptu i odgovonost da keira napad. „Primis loptu – das loptu – promenis mesto“. Pa to je osnova fudbalske igre. JEL MOGUCE DA NEKO KO IGRA ZA NAJBOLJI KLUB TO NE ZNA! Imam samo frku da Robi ne izgubi entuzijazam!!! P.S. Polako gubim veru u „dovodjenje stranaca“, jer dobrog igraca samo mozes da prepoznas ako ga Omladinskom pogonu sam odskolujes…

Reply
kalu нов 6, 2011 at 01:28

igracima zvezde treba staviti na glavu isto sto i konjima tokom trke….da samo igraju ka golu i da ne dobacuju golmanu sto puta loptu..

Reply
Nenad нов 6, 2011 at 01:30

Jel ti mislis da je to moguce???
Da im okacimo i kocije, umesto kopacki potkovice da se ne klizaju mnogo…

Reply
MARKO нов 6, 2011 at 02:54

hahahahhahahaah eeeeee Nenade, Nenade 🙂

Reply
nscz нов 6, 2011 at 00:36

ahahahahahahahahah vidi ga Reljic, jbt mene bi bilo sramota na ulicu da izadjem a ne da dajem izjave…Strevo brate svaka cast, mislim da bi savez trebao da se upusTI u jos jednu bitku sa crnogorcima za jednu levu bekcinu, a i Man city da razmisli da te uzme u zamenu za Kolarova posto vakog lijevog beka niko jos ne vidje.

Reply
STEVAN RELJIC нов 6, 2011 at 00:57

Sta ti znas 🙂 ?

Reply
Ryber Palunko нов 6, 2011 at 01:05

Reljić kontroliše loptu!? Fotomontaža, priznajte!

Reply
Nenad нов 6, 2011 at 00:36

Nit volim Adzica nit mi je reljic dobar igrac, ne da mi nije dobar nego je los, ali je Petkovic sasvim prosecan i mislim da ga bzv pljujete…
Mene samo nervira sto se svi bave samo Adzicem i po malo Lukicem…
Najbolje da dovedemo Koperfilda za predsednika kluba, da preko noci sve postane lepo…

Reply
ognjenovic нов 6, 2011 at 00:44

PETKOVI prosecan ? hahahahahahahahah, kamo srece da je prosecan gde bi nam bio kraj ! OD 1-10 njegova igra je 1 ko vrata, mozda 1+ ili 2- !!!

Reply
lukank нов 6, 2011 at 00:28

delije svjedoci smo najgore ekipe zvezde u poslednjih 20g. Igra ravna 0, pa kako sa ovakvim bekovima, kako dimitrijevic ne skine koji kg, pa covjek se jedva vuce po terenu, kovacevic me potpuno razocarao. Cemu se mi nadamo ove godine, .. Tituli?! Ma kakva titula, partizan je nebo za nas. . Dovesti trifunovica, kostica, mladenovica, medojevica, necu mikica i reljica vise da gledam u zvezdi.

Reply
dexa7 нов 6, 2011 at 00:39

Hoces da kazes da Partizan igra bolje od nas?

Reply
ognjenovic нов 6, 2011 at 00:50

Ne znam sad kako oni igraju jer zaista nisam nikad na tv-u ili na jutjubu pogledao kako su odigrali neku utakmicu ove sezone. Mozda ne igraju bolje, mozda i igraju ali sigurno je da kod njih nema ovakvog pritiska kao kod nas. Oni imaju Markovica koji pravi razliku na terenu, Kamara takodje igra dobro, Tomic isto igrao lepo, Volkov razbija. Nisam gledao kako igraju ali cujem kako su dobri ovi igraci. Mi moramo da trazimo sansu na derbiju u njihovoj odbrani tj stoperima Rnic i Ivanov koji su katastrofalni i kiksare su zesce, Miljkovic i Rankovic ne predstavljaju vecu opasnost u odbrani kao ni Eduardo ni Scepovic u napadu ! Znaci slicna situacija kao i kod nas ali oni imaju manji pritisak a i navijaci im ne dolaze u vecem broju pa nema ko da ih kritikuje ! Verujem u pobedu 26. ali nasi moraju da daju sve od sebe !!! I da dodam Mustafa je kiksara ali ga i mnogo kenja !

Reply
dexa7 нов 6, 2011 at 01:02

Imamo i mi igrace koji prave razliku npr. Lazovic,Evandro,Kadu…Ali isto tako imamo one koji puno kiksaju i nisu za zvezdu.Pre svega mislim na levog i desnog beka,pa Kovacevica koji po mom misljenju treba da ide u penziju da ne bruka ovo sto je dosad postigao.Sve u svemu U januaru prioritet treba da nam budu levi i desni bek.Eh da su nam sad Tosic i Ninkov nebi imali -4

Reply
boksa нов 6, 2011 at 00:52

oni imaju vetar u ledja…zato mi trebamo da budemo duplo bolji od njih a sa ovakvom igrom nemamo sanse…koliko sam se radovao igri kada je Robi dosao na celo i mislo kada prodju pripreme sa njim da je glodarima odzvonilo ali sada kako stvari stoje mislim da je to tesko…na zimu opet ce neki otici neka imena ponovo doci i jovo na novo ponovo…

Reply
oypa7 нов 6, 2011 at 01:01

oni imaju vetar u ledja samo od Mazica i Karadzica !

Reply
dexa7 нов 6, 2011 at 01:04

Oni nemaju ni povjetarac u ledja,samo im vidite posjetu na utakmicama 🙂

Neco- Peco нов 6, 2011 at 10:28

Najvise sto oni imaju jeste da 5 godina nemaju konkurenciju!

Nenad нов 6, 2011 at 01:05

Ne da imaju veter u ledja vec neki tornado sta li vec, a sto se markovica tice njega su preduvali, kad bi ga neko malo bocnuo kranponom pukao bi kao balon, preduvan balon, danas gledam njihov gol oni stoperi BSKa beze od Scepovica kao da covek ujeda, i kao ovaj da gol kao nesto pritrcavaju njemu, da ga zagrle ili tako nesto…
Kamara salje loptu a ovi stoperi trce ka aut linijama kao da je tamo kokain a ne obican krec..

Reply
Luka нов 6, 2011 at 00:53

partizan nebo za nas?? hahah pa taj partizan jedva dobija utakmice kada ne igra protiv filijala. pobedjuju skoro pa autogolovima, golmani se skladnjaju, uvek gol u prvih pola sata da ne bude sumnjivo. eee moj ti.

Reply
MARKO нов 6, 2011 at 01:02

Slazem se Luka ! Slucajno sam pogledao golove koje su dali Smederevu i ono je tuzno!

Reply
Nenad нов 6, 2011 at 01:10

Mije valjda da si ti onaj sto se potpisao NIKOLA PETKOVIC???

Reply
MARKO нов 6, 2011 at 01:15

A jel znate da bismo danas imali Lazetica po levoj strani da toticni SD Adzic nije tu koji ga je oterao tako sto ga uvredio ponudivsi mu ugovor nesto veci od Reljicevog ili Mikicevog ! On je slobodan igrac danas i mislim da bi nam dobro legao ali posto je vec duze vreme bez treninga pisi propalo. JOS JEDAN LOS POTEZ ADZICA !
Bajkovic(Stamenkovic)-Ninkov-Tosic-Adi-Vilotic(Cosic)-Isah(Mijailovic)-Lazetic(Borha)-Evandro-Lazovic-Lekic-Kaludjerovic !!!!!! Kad samo pomislim kakva bi nam ekipa bila da imamo novca pa da smo produzili ugovore sa gore dodatim igracima, dodje mi da zaplacem od muke ko nam vodi Zvezdu !

Reply
Nenad нов 6, 2011 at 01:33

A Kadu, pa nemoj me opet nervirati….

Reply
ChargerNS нов 6, 2011 at 12:23

Jeste, svi su krivi samo smo mi ispravni. da smo mi dobri , džaba bi bilo i nameštanje i filijale i sudije!!! Mi njih nismo u derbiju pobedili ne pamtim koliko i onda zaslužujemo titulu??? Luka aj molim te nemoj više da iskrivljuješ istinu. Jako poštujem tvoj rad ali malo REALNOSTI nije na odmet. . Šta bre mene briga za njih? MI NE IGRAMO NIŠTA. Svaku utakmicu počinjemo sa 6 ipo igrača. Ova uprava će zbog takvih i biti u sedlu jako dugo. OD TITULE OPET NEMA NIŠTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ko je kriv za to???

Reply
Luka нов 6, 2011 at 14:27

Ja iskrivljujem istinu?? Pa bas naprotiv! A nigde nisam pisao o tituli i ostalim stvarima vec samo o navodnom kvalitetu komsija. Druga je stvar sto vecina vas samo jedno isto prica pa na bilo sta napisano, vi samo ponavljate da nema titule 4 godine i da necete vise da cekate. Kao da mi ostali to volimo…Pa hocu i ja titulu covece, al nismo pricali o tome vec o dobijenim utakmicama partizana…a dobicemo ih na derbiju…videces!

Reply
ChargerNS нов 6, 2011 at 15:13

Ne mogu da pišem hvalospeve na račun igre, igrača, trenera, uprave kad pojma nemaju. Ja ću lično da ti donesem flašu domaće rakije od dunje koju sam pekao ove godine ako mi njih dobijemo na derbiju u šta lično sumnjam, jer naši igrači nemaju herca i ne znaju čiji dres noe. U prevodu, pič.ce su JAKO VELIKE!!!

Luka нов 7, 2011 at 02:25

Moze. Pa da se zarakijamo zajedno i slavimo pobedu 😀

Reply
Lee Dr. Addy нов 6, 2011 at 00:27

Bajko mačka!

Reply
DEXI нов 6, 2011 at 00:11

Jel zna neko s kim cemo imatri proveru u ovoj pauzi?

Reply
Hmm нов 6, 2011 at 00:20

Jedna je sa Sopotom ?

Reply
Deki Delija нов 6, 2011 at 00:10

Престаните да дајете изјаве и играјте фудбал!

Reply
Марко Дарковић нов 6, 2011 at 00:02

Суботица 2 гола после пенала и слободног ударца, Раднички гол после коренера, ОФК гол после слободњака, једино су Нови Пазар и Слобода Бајку дали гол после контре. Прекиди су нам рак рана и то је Роби наследио од Кристића.

Reply
MARKO нов 6, 2011 at 00:10

U Subotici nam dali gol iz penala koji je sviran van sesnaesterca, Kasalica dao gol a pre toga bio ofsajd, danas i nama svirali ofsajd iako ga nije bilo, seckaju nam igru, sviraju faulove i kad treba da se pusti prednost za nas !! OCEKUEJ SRAMOTU OD SUDJENJA NA DERBIJU !

Reply
Nenad нов 6, 2011 at 00:30

Ako si isti onaj MARKO,a mislim da jesi, ovaj ti je dobar, na derbiju ima da nas uniste, svaki sitniji kontakt se suditi kao faul za partizan, kao i svake godine, nisu to krupne sudijske greske ali puno daju prednost u ovom slucaju partizanu…

Reply
MARKO нов 6, 2011 at 00:32

Nenade, konacno i ti i ja da se jednom slozimo 🙂 OSEAM SRAMOTU OD STRANE SUDIJA 🙁

Reply
Nenad нов 6, 2011 at 00:40

Ma opusteno, ja gledao kosarku pa sm malo pukao, i malo divljam sa komentarima…
Pozdravi mi Adzica ako ga negde vidis…

MARKO нов 6, 2011 at 00:51

J***cu ja Adzicu mater 🙂 A ono za pravila NBA-a sam napisao jer bi nas jedino to oporavilo ali znam da je to apsolutno nemoguce da se uvede ni u seljackim ligama ! POZZ

Nenad нов 6, 2011 at 00:59

Ma iznerviralo me sto si napisao NBA a ne KLS…

!!! нов 5, 2011 at 23:56

Zvezda pobedila Vošu 12:10 !

Reply
MARKO нов 5, 2011 at 23:53

Zelja mi je da se u fudbalu uvede pravilo kao u NBA-u da kad predjes pola nema nazad i da se na svojoj polovini ne zadrzavas vise od 8 sekundi. Kod nas se najvise igra na nasoj polovini i to dobar deo utakmice a posle kad se malo krene napred pod hitno se vrate nazad i onda sledi ono cuveno dodavanje Reljic-Adi,Adi-Reljic,Reljic-Vilota, Vilota-Mikic, Mikic-Adi, Adi-Vilotic, Vilotic-Reljic pa Reljic pogresi kod prijema lopte i protivnik napravi odlicnu priliku za gol !!! BRUKA BRE !!! A da ne pricam za zadnjeg veznog „kapitena“ Kovacevica koji treba da pravi vezu izmedju stopera i bekova sa Evandrom. On je totalno ispao iz forme i ne zna da koristi mozak vise. Borha iako daje golove treba da poradi na brzini i to dosta !!!

Reply
Nenad нов 6, 2011 at 00:07

Odavno se niko nije izlupetao kao ti, mozda gledas samo NBA i malo si prolupao zbog lokauta, pa i u evropskoj kosarci postoji pravilo prelaza polovine za 8 sekundi i pravilo jednosmerne ulice, a ti poninjes neki NBA…
Ti bas verujes da je izvodljivo to sto si ti baljezgao, pa da su sve utakmice kao sto je ova danas bila nasi timovi bi se redovno plasirali u evropska takmicenja, i tamo bi osvajali po koji gol…
Mozda je i najbolje da se napad ogranici na 24 sekunde i da se igra pocetvrtinam, da se lepo uradi parket da se igraci ne prljaju na terenu….
Pa sta sve to ima u NBA zasto nebi bilo i u fudbalu…

Reply
MARKO нов 6, 2011 at 00:13

hahahahahahhaha zar si toliki indijanac da mislis da ja verujem da to moze da se uvede ?! Ejjjjj covece da li si normalan ? Kolko ima bolesnika na ovom sajtu, nije ni cudo sto ste se onoliko naprzili na Gazprom i Adziceva pojacanja pre nego sto je sve izaslo na videlo !

Reply
Nenad нов 6, 2011 at 00:24

Lupetas lupetas, javili kraj lokauta, pa mozes da gledas NBA…
Posebno za tog Adzica drzis se njega ko pijan plota, kad nzns sta da kazes odma Adzic ovo Azic ona, ozbiljno ti kazem gledaj NBA nije za tebe fudbal pogotovu ovaj nas….

Reply
OP нов 6, 2011 at 00:28

Nenade smorio si bre !!! J**o te Adzic, ti ga jedini podrzavas i jedino se tebi svidja Reljic i Petkovic !!!

Hmm нов 6, 2011 at 00:22

Nenade glup si 🙂 MARKO nije ni napisao a i ne misli da to moze da se uvede nego je napisao sta bi nas spaslio od bunarenja u odbrani ali posto je to neostvarivo ostaje nam da se blamiramo i dalje ! To je neka stilska figura ali posto sam imao 2 iz srpskog ne bi znao da kazem koja 🙂

Reply
miki нов 5, 2011 at 23:51

Bio sam na tekmi i sta da kazem sem tuga… Reljic, Mikic, Kovacevic, Vesovic, ljudi ne da nisu za Zvezdu nego tesko da bi i grali i u nekom klubu iz nase druge lige. Otprilike imamo 5 igraca koji vuku za ostale i to je to. Cim dodje malo bolja i tvrdja ekipa koja iskoristi svoje sanse mi ne mozemo da pobedimo. Jos jednom da dodam da mi igramo bez bekova i da ova igra stvarno ne lici ni na sta…Setite se kako smo kidali po bokovima kad je igrao Nine i Lazetic, a sad smehotersna olimpijada. Vesovice ne moze covek da trci, seta se po terenu, Mikic bi hteo ali ne ume, ista stvar i sa reljicem. Kovacevica necu ni da pominjem. Kovacevic se bori i on se izdavaja od ove troice, ali od 10 pogresnih pasova borbenoscu ne moze da ispravi vise od 5. Kada je Micko usao u igru odmah se osetilo.
Kako god bilo, ovo je isuvise malo za titulu…

Reply
Шеша нов 6, 2011 at 01:09

Не контам прозивку за Вешовића.. Момак игра све боље и боље, то и сам Просинечки говори. Поготово не контам стављање Вешовића у исти кош са Рељим и Микићем!!? Па он је за њих измислио фудбал.. Ковачевић – не могу више ријечи да трошим на њега, и мука ми је више од коментара, доће он у форму и слично.. Па прије бих ставио оног Савиа, ако је већ Мићко повређен. ако ништа бар да помогне кад су прекиди.

Reply
miki нов 6, 2011 at 14:07

Za sada Vesovic nije pokazao nista posebno. Probije povremeno, ali ako si bio na utakmici video si da posle 60-tog minuta decko nije mogao da trci, bolje reci vukao se po terenu.

Reply
Ryber Palunko нов 5, 2011 at 23:43

Reljić u sebi:’Kako, kad ja ne znam bolje?’

Reply
Vlaja нов 5, 2011 at 23:37

„Moramo da popravimo, moramo da treniramo, od sledeće utakmice druga pesma…“ Koga ovi više lažu?! Da je Dzajić tu ni jedan od ove trojce nebi ni prosao pored Marakane.Čekamo da prorade, da protrče, da počnu da daju golove…Ne pamtim crnju situaciju u klubuSećam se krajem osamdesetih kada smo u jesenjem delu posle nekog kola bili zadnji na tabeli, a onda dovel Šekularca i na kraju sew borili za titulu sa Vojvodinom. Znači, mora nešto da menjamo. Posle tolikih godina bez titula nemamo vremana de čekamo bilo koga, niti da dajemo šanse u nedogled.

Reply
hahahahaha нов 5, 2011 at 23:39

Sekularac igrao krajem osamdesetih ????? hahahahahahahhahahahahahahahhahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Hans-Peter IGNJATIJEVIĆ нов 5, 2011 at 23:49

A možda je bio trener? Nisi na to pomislio? Inače, i uzeli bi titulu, ali je legendarni Šele, tad nosio pogrešan crveno-beli dres!

Reply
MARKO нов 5, 2011 at 23:56

Pa kako smo ga mi to doveli osamdesetih za trenera a on nosio dres Vojvodina ??? hahahahahahahah !!!

Reply
@Hans-Peter IGNJATIJEVI нов 5, 2011 at 23:58

„““A možda je bio trener? Nisi na to pomislio? Inače, i uzeli bi titulu, ali je legendarni Šele, tad nosio pogrešan crveno-beli dres!“““ STA SI MISLIO DA NAPISES ???????????????????

Reply
vlaja нов 6, 2011 at 00:11

Šele je Šestić i on je tada igrao za Vojvodinu. Ne mogu da verujem šta moramo da objašnjavamo!!!Ne ulazite u polemiku ako ne poznajete stvari.

Ryber Palunko нов 6, 2011 at 00:45

E moja djeco, sramota me je koliko malo znate o našoj Zvezdi. Da li je moguće da bar niste čuli za Miloša Šestića – Šeleta!?
Kao što kaže Vlaja, ne ulazite u polemike ako ne znate o čemu se priča. Nije vrhunska dosjetka napisati ‘hahahahahahahaha’ i kao to je to. Eno, ima ga i na Youtubu, pa ga čekirajte.

aikido нов 5, 2011 at 23:50

Šekularac je doveden za trenera,sine,a ne kao igrač…pitaj nekog starijeg,nemoj odmah da se blamiraš….ne ljutimo se,ali pitaj…hvala.

Reply
Vlaja нов 5, 2011 at 23:51

Nije igrao, nego bio trener, mislim da normalnim poznavaocima istorije kluba to nisam morao da naglasim. Smenio je, cinimi se tada Branka Stankovića, takođe legendu,. Hteo sam da kažem da nema nedodirljivih. Tako, hahahahahaha, naučio si nešto iz istorije kluba.

Reply
aikido нов 5, 2011 at 23:52

e nek si mu rekao,Vlajo..svaka ti čast. ;)))

Reply
Mirijevo нов 6, 2011 at 03:29

Ti malo cesce dodji da gledas Zvezdu u sadasnjem vremenu,a ne da brbljas kako je nekad Zvezda igrala

MARKO нов 6, 2011 at 00:01

OK, HAHAHAHA…Nismo se razumeli bas najbolje, bilo mi je nelogicno da dovode starijeg lika za igraca !!!

Reply
Ivan нов 6, 2011 at 00:19

Vlajo opusti se i popij pivo, zar ne vidis da te pale ovi 🙂 hahahahahahha

Reply
Jovan нов 6, 2011 at 00:19

VLAJO hahahahah, opusti se bre, loze te ovi likovi bez veze iz dosade 🙂

Reply
ognjenovic нов 6, 2011 at 00:34

hahahahahahahahahaah, Vlao i akido kako vas loze haahahahahahahahahaha !!!!!!!!!!!!

Reply
aikido нов 6, 2011 at 02:22

cire to Ryberu i Hans-Peteru..mojne nime jer ja vidim odavno kakav je prosjek informisanosti ovdje,godina,zrelosti,realnosti…ja to čoveku iz dobre namjere,(njegova sramota,ili njegovog ćaleta),jer nije ovo ložiona,ovdje je prvo mladost i neiskustvo(oprašta se), a poslije je sve od 1991. Volite Zvezdu,to je lijek za dušu,tijelo i um…(bar je nekad bilo).Meni je vas žao,ne vašom krivicom,ali ste uskraćeni za te lijepe događaje koji su bili uobičajeni.Ako kažete da se ložimo,ok,ložimo se,nas je lako naložiti,a na što se vi ložite? Na Ignjatijevića,Lekića,Vilotića,pa malo stariji na Mićića,Glogovca,a oni najstariji na Adžića,Bajčetića….ja sam bar gledao ljude koji znaju igrati fudbal.

STEVAN RELJIC нов 5, 2011 at 23:31

Onu gore izjavu nisam ja izjavio, ja sam ovo ispricao:
„Sasvim je normalno sto iz utakmice u utakmicu ponavljam iste greske jer realno nisam ni za Cukaricki i normalno je da nikad nista dobro ne uradim na ni jednoj utakmici jer zaista sam najgori posle Petkovica. Moram na treninzima da pokusam da ispravim svoje greske ali slaba vajda, nemam ja mozak za to. Ostalo je jos 4 kola do kraja jesenjeg sampionata i siguran sam da cu i dalje nervirati navijace. Jedino sto valjda kod mene je to sto je jedino Nikola Petkovic gori od mene, sta vise Savio je izmislio fudbal za mene“ ! POZDRAV DELIJE 🙂

Reply
STEVAN RELJIC нов 5, 2011 at 23:26

Nisam ja kriv sto igram a nemam pojma !!! KRIV JE ADZIC KOJI ME JE DOVEO !!! Ako mi Robi kaze da cu da igram tu i tu utakmicu naravno da cu da igram i nisam kriv. Ko ne bi voleo da igra za Zvezdu ??? Ako je neko kriv onda je to Adzic !!!

Reply
IVAN ADZIC нов 5, 2011 at 23:36

Srrrrraaaaaaaaaam te biloooo, da te srraaaam bilo !

Reply
VLADAN LUKIC нов 5, 2011 at 23:37

TISINA MAMICU VAM J***M !

Reply
Aca_Delija нов 5, 2011 at 23:21

Kaludjer i Vesovic moraju bolje… reljicu ti ne mozes a i ne znas bolje mrs iz zvezde!

Reply
realno нов 5, 2011 at 23:17

Reljic je najgori bek u istoriji Zvezde !!!!

Reply
NIKOLA PETKOVIC нов 5, 2011 at 23:33

A sta sam ja onda ako je Reljic najgori ?

Reply
Hans-Peter IGNJATIJEVIĆ нов 5, 2011 at 23:45

Pravite račun bez krčmara!

Reply
Nenad нов 5, 2011 at 23:54

Ti si bilde, a Nikola Petkovic je fudbaler Crvene zvezde, tebi ako se ne svidjaju ovi nasi ti lepo navijaj za partizan, i onako si bilde navijaj za one koji imaju neku slicnost sa tobom…

Reply
MARKO нов 6, 2011 at 00:05

Nenade ne lozi se, naravno da mi se ne svidjaju ni Petkovic ni Reljic ni Brigel ni Savio ni igra mi se ne svidja, pola toga mi se ne svidja i MORAM DA TRPIM SVE TO ALI CU CEO ZIVOT VOLETI ZVEZDU BEZ OBZIRA KO IGRA I KOLIKA KRIZA U KLUBU BUDE BILA !!! Sram te bilo za to sto si napisao Nenade !

Reply
realno нов 6, 2011 at 12:48

Nenade, j… te Partizan !!!! 😀

Reply
kastiljo нов 5, 2011 at 23:14

kolko mi je smesno vise ovo “od sledeceg kola ce biti bolje“…kad procitam neku izjavu tog tipa ko god da je da,bilo prosinecki bilo igraci najezim se.

Reply
Nikola нов 5, 2011 at 23:10

Дефанзивац црвено-белих у тиму Роберта Просинечког у последњих неколико утакмица, усталио се у првом тиму и из меча у меч делује све сигурније.
Да ли ико нормалан може ово написати

Reply
Markopilja нов 5, 2011 at 23:08

Reljicu idi u Crnu goru i kali se nisi ti ni za Cukaricki ! -.-

Reply
superstar нов 5, 2011 at 23:08

pa, reljicu, ti tesko da nas ne mozes nervirati.. jedino ako ne budes igrao..

Reply
neko pametan нов 6, 2011 at 00:26

Hoćemo Dzaju za predsednika

Reply

Leave a Comment