Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Звездина шетња Чачком и нова лака победа у домаћем првенству

Фудбалери Црвене лако су савладали Борац у Чачку са 2:0 у заосталој утакмици 6. кола Супер лиге. Голове су постигли Милић и Боаћи. Меч је одигран по веома тешким условима за игру, јер је киша падала без престанка јаким интензитетом више од једног сата.

Звезда рутински гази кроз домаће првенство! Борац практично није ниједном запретио Дамиру Кахриману, док је Звезда могла да постигне још неколико погодака у вечерашњем мечу. Одлазак у Чачак без седморице стандардних и битних играча прошао је без икаквих последица, а што је најбитније, поред три освојена бода, јесте да по веома клизавом терену и тешким временским приликама није било повреда. Борјан, Стојковић, Ле Талек, Доналд, Канга, Јовичић и Срнић могли су мирно да гледају своје саиграче како лагано пролазе кроз Чачак и долазе до нове, девете победе у домаћем првенству. И овога пута без примљеног гола.

Гобељић је показао да је одлична алтернатива Стојковићу, Боаћи забележио гол и асистенцију, док је још једну одличну партију пружио Ненад Крстичић. Битне мечеве за самопоуздање одиграли су Кахриман и Бабић, који су везали други дуел у стартној постави у низу, након дужег времена. Било је времена и за Луку Илића, који је имао и један солидан соло-продор

Однос у шутевима ка голу (14:1) и поседу лопте (66:34) јасно показују какву смо слику имали прилике да гледамо на терену вечерас.

Звезда у наредном колу дочекује Војводину, гледајући и Новосађане и остале ривале са врха табеле.

6.коло Супер лиге

БОРАЦ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0:2 (0:1)

Градски стадион у Чачку
Гледалаца: 500
Судија: Мајо Вујовић
Жути картони: Кувељић, Матеус (Борац), Радоњић (Звезда)
Стрелци: Милић у 37. и Боаћи у 75. минуту

БОРАЦ: Бајић, Обрадовић, Костић, Дуповац, Оташевић, Чађеновић, Пропадало, Куљевић (Зоћевић), Јовановић, Кнежевић, Стаменић (Матеус). Тренер: Игор Спасић

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Кахриман, Гобељић, Савић, Бабић, Родић (Анђелковић), Рачић, Крстичић, Милић, Милијаш (Илић), Пешић (Радоњић), Боаћи. Тренер: Владан Милојевић

ТОК УТАКМИЦЕ

90+2′ Без већих узбуђења, крај утакмице.

84′ Радоњић шутира преко гола са 20-ак метара.

81′ Први корнер домаћи тим је извео у 81. минуту.

77′ Сјајни потези Луке Илића! Само минут пошто је ушао на терен, голобради Звездин везиста је након сјајног соло-продора изашао пред Бајића, али није успео да га надмудри.

75′ ГОЛ! Боаћи након дужег времена постиже гол за наш клуб. Гобељић се лепо убацио по десној страни, послао лопту у петерац, а тамо је добро реаговао репрезентативац Гане и након што је побегао свом чувару послао лопту у мрежу.

70′ Зоћевић први у тиму Борца покушава да угрози гол Звезде, након 70 минута игре. Без икакве опасности.

60′ Mогла је Звезда до 2:0! Боаћи је одиграо до Пешића, који је ишао ка голу Борца, покушао да га споји са празним голом, али је интервенисао један играч домаћих.

57′ Гобељић први покушава да погоди гол противника у другом делу игре, али шутира преко гола.

ПОЛУВРЕМЕ

Након првих 45 минута, Црвена звезда голом Милића води са 1:0 против Борца. Црвено-бели су шутирали ка голу домаћих чак девет пута и имали лопту у поседу чак 65% времена, док домаћин ниједном није успео да запрети одбрани гостујуће екипе.

45′ КРАЈ ПРВОГ ДЕЛА.

38′ Каква прилика за Боаћија! Две мајсторије Крстичића, пронашао је Боаћија, који са пет метара шаље лопту поред гола!

37′ ГОЛ! Води Звезда поготком Милића. Боаћи га је одлично проиграо, а он прихватио лопту и искоса са десне стране погодио ближи угао Бајићевог гола.

32′ Након доброг повратног паса Боаћија, Рачић шутира из прве са 20 метара, брани Бајић.

31′ Најбоља шанса за Звезду! Сјајна акција Крстичића и Боаћија, коју не успева голом да заврши Пешић, који је шутирао поред гола из клизећег старта, са свега неколико метара.

30′ Боаћи шутира главом поред гола, након центаршута Милијаша.

28′ Након готово 15 минута без узбуђења, Милијаш је могао да доведе свој тим до предности. Дочекао је на волеј лопту на ивици казненог простора, али ју је послао преко гола.

14′ Изузетна прилика за Звезду. Крстичић је одлично центрирао са леве стране, Милић је био усамљен на неких 10-ак метара од гола домаћих, али је волејом шутирао „из прве“ поред гола.

11′ Први озбиљан покушај једне од екипа био је ударац Ненада Милијаша искоса са десне страна из „слободњака“, али је Бајић послао лопту у корнер. Након новог центаршута капитена, Бабић је шутирао преко гола.

 

Повезане вести

3 comments

oknarb сеп 21, 2017 at 15:37

плашим се да се келн не уђе управо у форму против наше звезде.то што у 5 утакмица немају ни бода не значи ништа.треба рећи фудбалерима да буду на опрезу да не фаулирају играча келна тамо гдје судија може ни из чега свирати пенал.ако би побиједили зу њемачкој реалне шансе имамо да презимимо

Reply
kovje сеп 20, 2017 at 21:15

bravo majstori,najvise mi je drago sto je Boaci prekinuo post

Reply
Србин са Космета сеп 20, 2017 at 19:01

Кao што рекох,лаганице,рутински,скоро као тренинг мечеви.Зна Милоје посао.Десна страна одлична(Милић и Гобељић),Крстичић топ појачање мада није потпуно физички спреман

Reply

Leave a Comment