Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Савић – Наши навијачи су наша снага

Наредне недеље фудбалери Црвене звезде окончавају такмичење у групи „Х” Лиге Европе. Шести меч у овом делу такмичења изабраници Владана Милојевића одиграће у четвртак на свом терену против бундеслигаша Келна.

– Како то наш тренер истиче од почетка првенства, размишљамо само о првој наредној утакмици, тако да нам је тренутно свима у главама само меч са Келном који нас очекује у четвртак. Ова екипа стекла је огромно искуство играњем у Европи претходних неколико месеци и сада је дошао тренутак да то и докажемо. Задовољан сам нашим досадашњим учинком у групи, а посебно чињеницом да примамо јако мало голова на европским мечевима. Надам се да ћемо овог пута тимски успети да сачувамо мрежу, а да ће наши шпицеви крунисати добру игру читаве екипе головима – рекао је Савић.

Звездин штопер верује да је додатна предност његове екипе пред меч са Келном фантастична подршка са трибина.

– Имамо времена да се припремимо, четири дана напорног рада су пред нама. Мотив нам ни на једној утакмици није фалио, нити ће икада фалити, сви смо свесни колика је част и привилегија носити дрес Црвене звезде. Не сумњам да ћемо дати и више од сто посто својих могућности како бисмо на крају славили победу са нашим навијачима. Подржавају нас од самог почетка, нема потребе да додатно наглашавам колико нам значе на свакој утамици. Засита, наши навијачи су наша снага и показаћемо колико смо јаки заједно на мечу са Келном.

Савић се осврнуо и на претходни суперлигашки меч са екипом Бачке.

– Оставили смо тешко гостовање у Бачкој Паланци иза нас. Изгубили смо два бода јер смо лоше ушли у утакмицу и нисмо испоштовали оно што је шеф тражио од нас, не зато што то нисмо желели, већ су се тако поклопиле неке ствари. Тргли смо се након првог полувремена, изједначили и имали одличну шансу преко Срнића да поведемо. Да смо је искористили у том тренутку уверен сам да би исход меча био другачији, али не може све увек да буде онако како бисмо ми желели, то је фудбал. И даље смо први на табли, имамо четири бода предности у односу на другопласирану екипу и настављамо да се боримо за титулу – поручио је Савић.

Повезане вести

Leave a Comment