Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Офанзива мото другог тренинга

Фудбалери Црвене звезде овог поподнева одрадили су други тренинг првог дана боравка у Анталији.

Поподневни рад трајао је сат и по времена, исто колико и уводни тренинг, али је овог пута интензитет рада био на вишем нивоу. Нешто хладније време, 12 степени уз слабе ударе ветра, погодовало је нашим играчима.

Уводна вежба на другом тренингу била је забавног карактера. Кроз рад са лоптом увежбавали су се различити технички елементи, али тако да су наши фудбалери подељени у три групе испуњавали неколико занимљивих задатака. Читава игра имала је за циљ да се играчи загреју, али овог пута на нешто интересантнији начин. У томе је наш стручни штаб успео, с обзиром на то да се смех са терена могао чути све до краја тенинга.

Након петнаестоминутног загревања на терену су формиране две екипе. Један тим увежбавао је офанзивне принципе и завршницу, док су на другом крају остали играчи радили тактичке принципе организације напада.

Готово читав последњи сат тренинга био је резервисан за утакмицу. На два гола играли су „бели” против „зелених”. Иако резултат на тренинзима није у првом плану, обе екипе дале су све од себе да из овог окршаја изађу као победници, те су се на обе стране низали интересантни потези и лепи голови.

Посебно добро центаршутеве је на поподневном тренингу увежбао асистент шефа стручног штаба Владимир Јанковић. Он је увежбавао завршницу са нашим играчима, а изузетно добро комбиновао је са младим Дејаном Јовељићем, који је мноштво његових центаршутева претворио у врло атрактивне голове.

Изабранике Владана Милоевића сутра од 15 часова по локалном, односно 13 часова по српском, очекује прва провера. На терену ће наша екипа одмерити снаге са Судувом, а три сата касније одиграће меч и са Динамом из Бреста.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment