Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Срнић: Другарство је кључ успеха

Два тренинга била су на програму првог дана рада наше екипе у Турској. Славољуб Срнић истакао је да је задовољан условима, као и радом своје екипе.

Јутрос смо имали адаптациони тренинг како бисмо се привикли на услове овде у Турској. Јуче смо путовали целог дана и пријао нам је мало лакши први тренинг. Поподне смо радили пуним интензитетом и за сада све иде како треба. Радимо напорно како бисмо на утакмицама давали голове, било је данас лепих погодака, али не бих ниједан посебно издвојио. Најбитније је да пођеднако будемо ефикасни и на утакмицама, као и на тренинзима – рекао је Срнић.

Прве провере наше првотимце очекују сутра, када се састају са Судувом и Динамом из Бреста.

Навијачи од нас могу да очекују голове и на првим пријатељским утакмицама у Турској, сваки меч играмо како бисмо победили. Видећемо како ћемо изгледати на терену сутра, с обзиром на то да ће нам то бити прве озбиљније провере. Најбитније је да се лепо припремимо за наставак сезоне.

Звездини првотимци данас су тренирала на два терена у склопу хотела у Анталији.

Услови су одлични, терени су у јако добром стању. Јутарњи тренинг одрадили смо на мањем, а већи терен на коме ћемо играти утакмицу је у још бољем стању. Презадовољни смо условима које имамо у хотелу.

Звездин крилни нападач истакао је да се посебно добро слаже са нашим омладинцима.

Атмосфера је одлична, што се види на сваком тренингу, као и када изађемо са терена. Без овако доброг расположења у екипи ни не може да има успеха. Другарство нас је одржало до сада и мислим да ће тако и наставити. Са нама су и омладинци, они су моји синови и слушају ме. Све су то сјајни момци и фудбалери – поручио је Срнић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment