Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Савић – Свима нам је жао

Црвена звезда је у две утакмице против ЦСКА из Москве примила само један гол. Нажалост, испоставило се да је и тај један био довољан да спречи наш тим да се домогне наредне фазе такмичења.

Вујадин Савић је важан део Звездине одбране која је вечерас само за тренутак изгубила концентрацију, и била кажњена.

— Имали смо две сјајне шансе на крају утакмице, и имамо за чиме да жалимо. Али, европска бајка се за нас овог тренутка завршила и сада морамо да се фокусирамо на домаће првенство. Мислим да је ово била Божија воља. Било је емотивно, стварно нам је свима тешко, још вечерас ћемо да размишљамо о томе шта смо могли и како смо могли, а већ од сутра фокус ће бити само на Спартаку — говори Савић.

Видело се после утакмице да играчи нису лако поднели пораз.

— Било јесте тешко, нисмо навикли да играмо по овој температури, али није то оправдање што смо изгубили. Жао нам је свима, али шта да радимо. Надам се да ће навијачи и даље веровати у нас, добили смо подршку и после утакмице јер виде и они колико се боримо и колико се дајемо натерену.

Савић каже да није видео спорну ситуацију из 46. минута.

— Ако је играо руком онда смо оштећени, али шта да радимо, не можемо никоме да се жалимо. Мислим да је требало да постигнемо макар један гол у ове две утакмице — рекао је Савић.

Повезане вести

Leave a Comment