Moja Crvena Zvezda
Најновије

Саопштење КК Црвена звезда пред финале АБА лиге

саопштење кк

КК Црвена звезда мтс врло пажљиво прати све, посебно неодмерене изјаве које након понедељка, и пласмана КК Црвена звезда мтс у финале, стижу из Подгорице, и које имају за циљ да непотребно подигну тензију пред почетак завршне серије плеј офа АБА лиге јтд.

Коме је циљ да се мање прича о терену, и утакмицама, а више о разноразним „теоријама завере“ јасно је сваком добронамерном љубитељу кошарке на овим просторима.

Зато ново саопштење КК Будућност ВОЛИ видимо као чист и помало наиван покушај дезинфорисања јавности! Остаје питање зашто ванредну ажурност у информисању јавности о писању разних саопштења, нисмо видели 16.10.2017.године када је председник КК Будућност ВОЛИ писао писмо Изтоку Ремсу , комесару задуженом за делегирање судија АБА лиге, и менаџмену АБА лиге јтд, грубо се мешајући у надлежност рада комесара за суђење, који је након анализе досадашњег такмичења у АБА лиги, приликом делегирања, подлегао том притиску. Такође, перманентно се од 16.10.2017.године врши притисак на судије! И коначно, како је комесар лиге дозволио себи да игнорише одлуке Скупштине Аба лиге?

Тај својеврсни „памфлет“ представљао је још на самом старту сезоне, најгрубљи покушај рушења интегритета и угледа лиге коју сви играмо, и коју као клубови водимо, јер подсећамо још једном, ово је лига клубова!

КК Црвена звезда неће дозволити да нас неко, по моделу који је виђен у неким претходним временима, увлачи у својеврсни „рат саопштењима“ пред важне утакмице, већ ће на неистине одговарати истином и чињеницама, попут ове:

КК Црвена звезда мтс је као и сви остали клубови АБА лиге јтд, добио извештај и све материјале са председништва АБА лиге, које је уредно најављено и заказано још средином марта месеца, уз приложени дневни ред:

После догађаја на трећој утакмици полуфинала плеј офа, и овог наивног покушаја дезинформисања јавности, остављамо управо тој јавности да сама донесе закључке: ко диже тензију, ко је неинформисан, ко не чита записнике са седница председништва и Скупштина АБА лиге јтд, ко покушава да направи од себе жртву, и ко се кога плаши?

КК Црвена звезда мтс је исувише велики клуб, да би њена будућност, зависила од Будућности и једне плеј оф серије.

Уживајте у највећем успеху свог клуба и првом пласману у финале АБА лиге јтд, играјмо кошарку и нека победи бољи на терену, али искључиво у регуларним условима за које се као клуб боримо!

КК Црвена звезда мтс

Повезане вести

Leave a Comment