Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Омладинци и кадети у Термама

Омладинци и кадети Црвене звезде вредно тренирају у нашој бази у Термама Чатеж од 15. јула. Припреме за одбрану титула и прву Лигу шампиона за омладинце у историји клуба обављају се у одличним условима.

Чланови стручних штабова наших селекција су у Словенију повели следеће играче:

Омладинци: Ајдиновић Един, Аџибаба Ненад, Бурмаз Борисав, Великић Лука, Гордић Милош, Дедијер Марко, Ђорђевић Михајло, Ераковић Страхиња, Ивановић Андреј, Јанкулов Георгије, Јовичић Ђорђе, Јочић Богдан, Ковачевић Младен, Крстовић Лука, Купусовић Његош, Кукољ Ђорђе, Миликић Марко, Милисављевић Давид, Павловић Урош, Пулетић Алекса, Пуповић Андреј, Радосављевић Матеја, Рајовић Андрија, Савић Лука, Савић Никола, Стајић Никола, Стојановић Матеја, Стојанчић Илија и Шејић Урош.

Кадети: Бабић Илија, Богдановић Вук, Васиљевић Филип, Гутеша Иван, Ђуричковић Урош, Елевен Едвин, Ликић Александар, Максимовић Стефан, Матић Алекса, Младеновић Страхиња, Њамцуловић Никола, Пантовић Милош, Пердув Давид, Пиплица Петар, Писар Давид, Пријовић Владимир, Радивановић Душан, Радуловић Андрија, Ранђеловић Милош, Секулић Андрија, Тошковић Павле и Ћопић Марко.

Припреме се одвијају у завидном амбијенту, домаћин је црвено-белима обезбедио одличне услове за рад и опоравак после напорних тренинга. Терени су у одличном стању, у теретани и сали се налази све што је потребно, а временски услови су идеални за рад. Осим тога, нашим момцима су на располагању базени, спа центар и остале угодности које нуде Терме Чатеж.

Саставни део сваког квалитетног припремног процеса чине пријатељске, односно припремне утакмице. Омладинци су у уторак, 17. јула одиграли прву од планиране три и савладали вршњаке из Крке резултатом 3:0, а јуче су у Љубљани имали 2:0 против Олимпије све до 92. минута, када је домаћин успео да постигне почасни погодак, па је утакмица завршена резултатом 2:1. Трећа ће бити одиграна 23. јула против Домжала.

Кадети ће данас одиграти прву припремну утакмицу против вршњака из љубљанске Олимпије, а седам дана касније противник ће бити Крка.

Наше момке је у среду изненадио некадашњи играч и тренер првог тима Роберт Просинечки, један од чланова чувене генерације која је 1991. године освојила Куп шампиона и титулу светског клупског првака. Роби је црвено-белима пожелео срећну и успешну сезону.

Омладинци ће напустити Терме Чатеж 24. јула, јер их после повратка из Словеније очекује пут у Швајцарску, где ће од 27. до 29. јула учествовати на јубиларном петом међународном турниру у Базелу. Наши момци ће на том турниру имати прилику да одмере снаге са вршњацима из Фулама, Нотингем Фореста, Хамбургера, Бајер Леверкузена, Јанг Бојса, Базела и Јапанске универзитетске селекције.

Кадети ће тренирати у Словенији до 29. јула, а после повратка у Београд ће уследити последње припреме пред почетак сезоне, који их очекује средином августа.

Повезане вести

2 comments

Hadži Dragan NBG јул 21, 2018 at 14:49

Sve najbolje deco i u novom prvenstvu,uz vas sam iza južne tribine na svakoj tekmi. Samo jedno pitanje : Zašto ode mali Savić u Mehelen?

Reply
Czovac јул 22, 2018 at 02:02

Ako se pogleda da većina klinaca koji obećavaju ne dobiju šansu u prvom timu, moglo bi se reći da je strah učinio svoje. Vanja je došao iz Čukaričkog i nije ni zapamtio gde je svlačionica prvog tima. Romanić je nestao, kao i mnogi koji su otišli na kaljenje i nikada se nisu vratili….Opet tu su primeri Simića, Jankovića, Radakovića, Šuljagica koji su otišli prerano pa nije im bilo baš lepo. Sve je to kocka.

Reply

Leave a Comment