Moja Crvena Zvezda
Архива

Marš:“Polako izrastamo u ozbiljan tim“

Rikardo Marš - pokretačka snaga naših košarkaša

Nakon, slobodno se može reći senzacionalne pobede košarkaša Crvene zvezde nad liderom NLB lige Hemofarmom, junak meča Rikardo Marš dao je intervju dnevnom listu „Sportski žurnal“ koji prenosimo u celosti:

Jedan od trojice Amerikanac u crveno-belom dresu, Rikardo Marš smatra da Zvezda postaje ozbiljan tim, a Nedoviću i Nikoliću predviđa sjajnu budućnost.

Nakon šest poraza na startu sezone malo ko se nadao da će Zvezda iz mečeva sa Cibonom, Partizanom i Hemofarmom izaći sa pozitivnim skorom. Dolazak Rikarda Marša kao da je ubrizgao neku novu energiju u Uvalinov tim koji iz meča u meč igra sve bolje.

„Imamo veoma telentovan tim, a ove dve pobede će nam pomoći da shvatimo da možemo sa svima da se nosimo. Učimo kako da pobeđujemo i uveren sam da ćemo u nastavku sezone biti još bolji. Mladi momci prihvataju savete, odlično se dopunjujemo i polako izratsamo u ozbiljan tim“, smatra Marš.

Sjajni Amerikanac posebno ističe Nedovića i Nikolića, ali ne zaboravlja ni navijače koji su ostali uz tim kada je bilo najteže.

“Nedović je sjajan plej, odlično se slažemo i mislim da će on biti veliki igrač. Uroš Nikolić me impresionira svojom energijom, jednostavno to je neverovatno, Kad se umorim samo vidim njega i odmah se dižem. Navijači su uz nas i to nam mnogo znači. Moramo da poštujemo njihovu odanost i da maksimalnim zalagnjem opravdamo njihovo poverenje”, poručuje Rikardo Marš.

Повезане вести