Moja Crvena Zvezda
Архива

Vasilijević: „Sramota!!!“

Goran Maza Vasilijević

Zvezda smatra da je odluka Zajednice sramotna, da je ugrožena regularnost i da bi utakmicu između Partizana i Slobode trebalo da prenosi televizija da bi se javnost uverila kako se igra.

U Crvenoj zvezdi nisu zadovoljni odlukom Zajednice da se ipak dozvoli Slobodi Point Sevojno da zameni domaćinstvo sa Partizanom. Užičani će u subotu gostovati u Humskoj, a u poslednjem meču u sezoni crno-beli će igrati na renoviranom stadionu u UŽicu, čija bi rekontrukcija trebalo da se završi do početka prolećnog dela prvenstva.

Čelnici kluba iz Ljutice Bogdana smatraju da je regularnost ugrožena, a zamenik sportskog direktora Goran Vasilijević kaže da crveno-beli nisu promenili svoj stav, koji su imali pre vanredne sednice Izvršnog odbora Zajednice Superlige.

„Zvezda ima isti stav u odnosu na skandaloznu odluku o zameni domaćinstva između Slobode Point Sevojno i Partizana. Odluka je sramotna! To je potez koji dovodi u pitanje regularnost takmičenja. Drago nam je što i Vojvodina ima isti stav po ovom pitanju jer su samo Zvezda i Vojvodina direktno zainteresovane da budu protiv zamene domaćinstva“, kaže Vasilijević za MONDO.

Crveno-beli smatraju da su ostali klubovi pristali da se promena izvrši pre svega zbog toga što nisu konkurenti Partizanu u borbi za titulu.

„Klubovima koji su glasali za ovu odluku je potpuno svejedno gde će se igrati, jer nisu direktni konkurenti Partizanu. Sada se nadamo da će neka od televizija da prenosi tu utakmicu, pa da će svi imati priliku da vide kako se igra“, zaključio je zamenik sportskog direktora Gorav Vasilijević

Повезане вести