Moja Crvena Zvezda
Архива

Vasilijević: „Zvezdu hoće da izbace iz lige!“

Vladan Lukić i Goran Vasilijević

„Cilj i jeste da se Zvezda izbaci iz lige da bi lečili komplekse. Samo se Zvezda gleda u Srbiji, samo Zvezda ima publiku“, poručio u izjavi za MONDO Goran Vasilijević.

Kako je počeo, tako se i završava jesenji deo fudbalskog prvenstva – burno! Nažalost, pažnja nije usmerena na dešavanja na fudbalskim terenima, već nekim drugim izakulisnim.

Crvena zvezda ima velike dugove prema pojedinim klubovima i igračima u Superligi. Ukoliko klub iz Ljutice Bogdana ne izmiri svoja dugovanja do početka prolećnog dela sezone prete mu oštre kazne od disciplinskih organa. Kako kažu u Zajednici klubova Superlige, crveno-beli bi mogli da ostanu bez bodova ili čak da im se ne dozvoli nastavak takmičenja.

U Zvezdi su mišljenja da su to samo pokušaji da se crveno-beli destabilizuju pred derbi sa Vojvodinom.

„To su sve gluposti i pokusaj pritiska na Zvezdu pred derbi domaće lige koji igramo u subotu protiv Vojvodine. Pa cilj tih što vode trenutno srpski fudbal i jednog čoveka iz Zajednice i jeste da Zvezdu izbace iz Lige, da nas nema, jer bi tada ostvarili svoje snove i lečili svoje komplekse. Kvarimo im idilu koju su sami uspostavili“, kaže za MONDO Goran Vasilijević.

On je dodao da Zvezdu ne dotiču previše takve priče.

„Uopšte ne obraćamo pažnju na to. Što bi naš narod rekao – što je babi milo, to joj se i snilo.“

Vasilijević smatra da samo Zvezda u Srbiji okuplja publiku i da je samo ona gledana.

„Pozivamo naše verne pristalice da ispune u subotu Marakanu da im damo najbolji odgovor. Jer samo se Zvezda gleda u Srbiji i samo Zvezda ima publiku. Pobedićemo, pa neka drhte cele zime šta će biti na proleće“, zaključio je zamenik sportskog direktora Crvene zvezde Goran Vasilijević.

Повезане вести